Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 672 / 126 / 0
Doraznie niszczyc depresje taka metoda to glupota. Wyplukanie z serotoniny po Tramalu i odstawianie benzo to masakra dla psychiki, od wzmozonej depresji przez silne uczucie beznadzieii po mysli samobojcze.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 219 / 18 / 0
Rozpuszczalność w wodzie ma się nijak do biodostępności przez śluzówkę.
klon i tramadol to złe połączenie, może być niebezpieczne i paradoksalnie wywołać drgawki. Zostań przy Valium.
Co do ciągłego przyjmowania trampka to pomysł jest po prostu głupi, jest to proszenie się o depresję.
Uwaga! Użytkownik GerardZLivii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
600mg tramadolu + 1mg alprazolamu przyjete razem. Po 20 minutach 300mg kodeiny (mam tolerancje, ponizej 300mg nie czuje jej wcale) i mala bombka z amfetaminy (w ilosci takiej, jak do nauki, czyli tyle, zeby nie nosilo). Zrobilo sie baaardzo przyjemnie. Polecam :)
  • 129 / 34 / 0
Przeleciałem wątek i nie widzę nic o miksie z eti, sprawdzi się ?
Klonazolam się dobrze łączyło, oraz niezbędne jest jakaś indica by rozpoczęły się noddy i właściwa faza :D
  • 781 / 45 / 0
tramadol najpierw 1g po paru h dopiłem 500mg. Wcześniej 1mg klona a po kolejnym doładowaniu 2mg xanaxa i ładnie sobie leżałem i słuchałem muzy.
  • 672 / 126 / 0
@up jak ma ci sie sprawdzic? jesli masz nadzieje ze ci trzecia reka wyrosnie to niestety nie bedzie tak, nie sprawdzi sie. prosze o precyzyjne pytanie - ile eti i co to znaczy ze "ma sie sprawdzic"

tramadol + amfetamina? macie jakies zdanie, poparte praktyka badz rzetelna wiedza, na ten temat?
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 385 / 22 / 0
@ zwał musiał być też ''przyjemny'' :D
Zanim coś weźmiesz zastanów się kilka razy i zaczerpnij info o tym.
To co tutaj piszę nie ma na celu nakłaniania kogoś do tego aby coś wziął.
Wszystko co piszę jest fikcją,nic nie znaczącą.
Co Cię nie zabije,to Cię wzmocni.
  • 1957 / 230 / 0
Można trampka łączyć z beta-blokerami? To niby stymulujące jest trochę, więc wolę zapytać na wszelki. Liczę na szybką odpowiedź, bo za chwilę mam w planach pożreć.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 34 / 0
Nozer pisze:
ile eti i co to znaczy ze "ma sie sprawdzic"
Czy 1mg etilozolamu jako depresant nie spowoduje drgawek, przy 300-450 mg trampka. To drugie zawsze bez tolerki a na benzo nie wielka, różnie raz na tydzień-dwa w powyższej dawce przy lepszym stimie 2mg. Nie wiem czy ta benzodiazepina należy do tych podwyższających czy obniżających próg drgawkowy?
W każdym bądź razie miks już po testach i wypadł dobrze, zielsko pozamiatało.
Zarzucałem 250mg tramala pod 400mg gównianej fety której może było 60-80mg, wyszedł bardziej wystymulowany tramal, do ludzi się normalnie nadawało ale to mała dawka, przy większych ktoś inny musi powiedzieć jak się sprawdza. Do tego 2x 50mg pudrowego MDAI w nos które było świetne w tym miksie podbijało leciutko serotonine, z nosa daję minimalną stymulke + lepsze cevy już do samego końca mimo że trzyma 1h.
  • 672 / 126 / 0
Dah pisze:
Czy 1mg etilozolamu jako depresant nie spowoduje drgawek (...)
Etizolam to benzodiazepina, i jak wszystkie benzodiazepiny ma działanie depresyjne na układ oddechowy, ale rozumiem, ze chodzi Ci o to, czy uchroni przed padaczka, a nie czy przestaniesz oddychać.

Sprawdziłem teraz na szybko, czy nie ma gdzieś badan potwierdzających skuteczność etizolamu w kwestii przeciwdrgawkowej i nie znalazłem (jednak mowie, to był szybki search, bez wgłębiania się w cala treść), ale wiadomo, ze wszystkie w benzo w mniejszym tudzież większym stopniu nas przed tym chronią, wiec tak, jest to zdecydowanie lepszy podkład niż żaden, szczególnie, ze łączysz tramadol z MDAI, które również oddziałuje na receptory serotoninowe.

Pytasz czy może on zwiększyć szanse na makarenebrejkdens - jedyny przypadek, gdy benzodiazepiny mogą wywołać drgawki, to przy odstawianiu, (jednak chodza tez słuchy iz przy ostrym przedawkowaniu mogą one wywołać padaczkę).

Wybrałeś dość niebezpieczny mix, jesli chodzi o padaczke oraz zespol serotoninowy (i trochę siada na serce).
Na wszelki wypadek, następnym razem, zalecałbym przyjąć większa dawkę etizolamu i trochę więcej rozwagi.

pzdr, trzymaj sie i bezpiecznych lotow.

PS Pamiętaj, że odstawiając benzodiazepiny zwiększasz ryzyko wystąpienia drgawek, więc nie wpadnij na pomysł "wczoraj zjadłem 900mg tramadolu i trochę benzo, w sumie benzo się skończyło powtórzę to dziś skoro nic się nie stało" i jak następnego dnia może się udać, bo zażywałeś benzo o długim okresie półtrwania to już dwa dni później powtarzając zabawę z tramadolem, masz dodatkowo zwiększoną szansę na padaczkę.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.