Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 652 / 63 / 0
10euro
  • 3901 / 563 / 0
Serio cena nawet nizsza niz w polsce? :cheesy:
Wydaje misie to dziwne, wszak w tej branży dilerzy starają się chyba maksymalizować zyski? A że ludzie tam znacznie więcej zarabiają to dilerzy mogliby ich chyba bardziej doić, taki Holender 20 na luzaku bylby w stanie wysupłać.
Czyzby Polska odstawała w stosunku do państw Europy Zachodniej nie tylko pod względem płac oraz infrastruktury, ale także pod kątem dilerów? %-D W krajach lepiej rozwiniętych dilerzy są bardziej ludzcy? %-D
  • 2372 / 317 / 0
ale tam, oprócz dużego popytu, masz równie dużą podaż... nie porównywalnie więszą niż w PL. Podejrzewam, że z 1000 krotnie więcej dilców tam jest niż u nas.. Duża podaż to też ceny są atrakcyjne. Na helu czy koksie jest taka przebitka i taki zarobek, że i tak wychodzą na swoje
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 1360 / 180 / 0
Dobrze napisane, zastanawiałem się wlasnie skad cena 10 euro za cwiare helu przy ichniejszych zarobkach.

Co do zarobkow w NL np. to rzeczywiście tam najnizsza krajowa to 1600 euro miesięcznie? Kumpel mi tak ostatnio mowil i się zastanawiam czy to prawda, myslalem ze za taka najgorsza robote w polu gdzies to max 1200 euro zarobi.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 94 / 9 / 0
Ja dzisiaj w Holandii a dokładnie w Rotterdamie dostalem za 60e dziesiec tych pakietow browna ( wazyl ktos z was te porcje? Nie wiem ile tam tego jest. ) co sprzedaja po 10e za sztuke plus za to ze jechalem do goscia przez połowę Holandii otrzymałem bonusik czyli nastepne 3 sztuki plus dwie białe ( crack ). Jak macie dobry kontakt z dostawcą i interesy wam sie układają pomyslnie to mozna naprawde dostac spora znizke o czym niech swiadczy to co napisalem wyżej. Z dugiej strony co do jakosci sie nie bede wypowiadał bo w polsce browna nie kupuje ale taki pakiecik za dyszke stukam i.v na raz i jest akurat. A bialy na dwa razy.
Uwaga! Użytkownik Dzierzynski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 317 / 0
jak to jechałeś do gościa przez pół Holandii ? Musisz za każdym razem tyle zapierdalać, żeby ogarnąć brąz ?
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 1 / / 0
Siemano,nie orjentujesz się albo ktoś gdzie mógłbym kupić helupe w Zwole albo w Meppel ?
  • 82 / 10 / 0
Moj dill goni mi 1.1 gr za 40e. Czasem zarzuci jakims bonusem, czyli malym pakietem 0.2. aktualnie mam ui niego aktywowany pakiey gram gratis kazdego pierwszego dnia w miesiacu :D jest tez pakiet w kazda niedziele darmowy maly pakiet :D

co do wagi malych worow, to znam typa ktory robi to na oko i ma pakiety od 0.13 do 0.23 ~~.
moj dill roobi 0.21. a niemal wszystkie alternatywy sypia po 0.17-0.18.

PW panie F DZIERZYNSKI
  • 652 / 63 / 0
gdzie dostane sprzet w nl bo mam dwa pudła mst 200 i brak sprzetu mam mietka i klony moze ktos pomoze
  • 132 / 6 / 0
W Berlinie to mam wrażenie, że łatwiej dostać hel niż mj. Za 10 euro mała kulka, a za 20e duża. Nie wiem czym to się różni i ile dokładnie jest w dużej, ale uważam, że w małej dostałem z 200mg na oko. Jedzie się na peron, szuka ciapatego i ogólnie to jest 5 minut roboty. A.. niektórzy mają zasady, że nie sprzedają kobietą. Ogólnie mam wrażenie, że ci wszyscy z kulkami tam(albo większość) to jedna firma :D Kulki tak samo zapakowane te same kolory. Z blachy wg mnie było słabo i.v wypada całkiem dobrze. Na miejscu można znaleźć automat, w którym zakupimy: sprzęt, waciki z alkoholem, kwasek cytrynowy i coś tam jeszcze chyba..razem od 50 centów do 2euro(zależnie od pakietu). Wystarczy wiedzieć na którym przystanku poczekać i na 90% kupimy co chcemy ;)
Narkotyki niszczą ludzi, ale tworzą legendy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.