Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 574 / 3 / 0
Niektórzy chyba forum pomylili, nie spróbuję tego, nie spróbuję tamtego bo ja to tylko blanty... Ludzie to nie trawka.org!
Topic@ Na pewno nie skorzystam z jenkem i psiankowatych.
  • 192 / 1 / 0
kokaina, mefedron, kotek... Zdecydowane, stanowcze NIE stymulantom :P

Bałbym się chyba też opiatów z 'najcięższej' półki, jest ciekawość, ale obrzydzenie do pokiranych igłą ramion i świadomość, że w zetknięciu z tak przemożną zwałą szczęścia na głowę okazałbym się cipą i nie potrafiłbym tego jakoś sobie ogarnąć w główce aby poza ćpaniem tego przejawiać jakieś inne aktywności.
  • 132 / 2 / 0
Większość z piszących tu dzieciaczków chodzi do gimnazjum.

Ćpajcie sobie ten DXM'owy kaszlodyn i spierdalajcie na forum dla gimbusiów, jak ktoś napisał - pomyliliście forum. Nie odmawiam wam prawa do wyrażania emocji, ale to co tu czytam to żal i slums.

O tempora, o mores ! W dziale depresanty są chyba najbardziej ogarnięci ludzie, tam na szczęście nie mają takich problemów.

Ja też w waszym wieku mówiłem, że nigdy nie dam po kablach, a dziś jestem na metdadonie.

Jeszcze was życie nauczy, żeby nigdy nie mówić nigdy.
  • 139 / / 0
Też się wypowiem, co mi tam. Ja to chyba bym nigdy nie spróbował hery i innych silnych opiatów. No, ale kto wie, w sumie czasem kodę chlupnę, zobaczymy dokąd mnie to doprowadzi :blush:
A tak to nie wziąłbym nigdy... kurde naprawdę ciężko coś wymyślić %-D Czy liczą się te dragi których nigdy byśmy nie wzięli bo braliśmy i nam się nie spodobały bardzo? To DXM bym nie wziął i MDPV.
  • 132 / 2 / 0
[cut] niepotrzebny flame - a.a.

Skok z szóstego piętra jest z całą pewnością bardziej szkodliwy niż zażywanie heroiny, aczkolwiek nie zakazujemy budowy szóstych pięter.
Ostatnio zmieniony 11 października 2010 przez EriXson, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2179 / 31 / 0
EriXson pisze:
No tak, zapomniałem...

Bo dział stymulanty to kraina wiecznej szczęśliwości...

Który ćpun jest szczęśliwy ?
znam kilku, i wykreślając pewną średnią chyba sam sie moge do nich zaliczyć ;]
  • 132 / 2 / 0
[cut] niepotrzebny flame - a.a.

Gwynnbleid: Jak to w krzywej Gaussa, zawsze się znajdą b.szczęśliwi i b.nieszczęśliwi, ale większość jest gdzieś po środku. Tylko jak to u ćpunów bywa, budzimy się rano w chujowym nastroju, by 2h później fazować na krańcach wszechświata, zanurzeni w szczęściu i pomyślności.

Trochę trudno wyciągnąć średnią z takiej huśtawki nastrojów, nieważne czy u opiatowca czy "kolekcjonera" stymulantów.

Nie zamierzam próbować delicji w stylu:

-butapren, rozpuszczalniki
-metamfetamina, cracku
-metanol
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2011 przez angor animi, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: .
  • 2179 / 31 / 0
Tylko jak to u ćpunów bywa, budzimy się rano w chujowym nastroju, by 2h później fazować na krańcach wszechświata, zanurzeni w szczęściu i pomyślności.
jeśli osiągne ten stan wtajemniczenia to uznam iż czas odwiedzić psychologa/psychiatre. Póki co nie budze sie z taką myślą a wizja przyszłości nie napawa mnie smutkiem i lękiem ;) Szkoda tylko że masz racje i 80% ćpunków tak własnie żyje. Ale jak to mawia Fey to ich zafajdany interes żeby zminić status quo ;] Jak nie to kończą jak Cane.
  • 0 / / 0
Moim marzeniem jest być prawdziwym RDU, niestety raczej się nie uda. Jedyne moje pocieszenie w tym, że jest kilka takich osób, może nawet jedna się na hyperrealu znajdzie...
  • 2179 / 31 / 0
już nikt nie pozostał %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.