Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 627 / 7 / 0
Dobra mam to za sobą. Dla mnie substancja w ogóle bez rewelacji, euforia nikła, totalne rozleniwienie i taki 'rzygogenny' gul w gardle jak po 2C-P na przykład (choć słabszy). Muzyka trochę lepiej wchodzi ale moim zdaniem nie warto, szkoda pieniędzy i czasu. Dawka to ~200-220mg. Kolega to samo jednak on stwierdził że dorzuci jeszcze 150mg, zmiany o tyle, że wszystkie objawy trochę mocniejsze, plus prawie się pospawał. 3 osobie trochę bardziej się to podoba ale także bez kosmicznych odczuć. :)
"Fortune favors the bold."
- Virgil, Aeneid X.284

"Make things as simple as possible but no simpler."
- Albert Einstein

"Whatever people say I am, that's what I am not"
  • 1053 / 76 / 0
pillmann pisze:
Dobra mam to za sobą. Dla mnie substancja w ogóle bez rewelacji, euforia nikła, totalne rozleniwienie i taki 'rzygogenny' gul w gardle jak po 2c-p na przykład (choć słabszy). Muzyka trochę lepiej wchodzi ale moim zdaniem nie warto, szkoda pieniędzy i czasu. Dawka to ~200-220mg. Kolega to samo jednak on stwierdził że dorzuci jeszcze 150mg, zmiany o tyle, że wszystkie objawy trochę mocniejsze, plus prawie się pospawał. 3 osobie trochę bardziej się to podoba ale także bez kosmicznych odczuć. :)
Wrzucales PO? bo na mnie nosem dzialal wysmienicie w ilosciach ~100 jesli dobrze pamietam. Pierwszy raz jak do mnie przyszedl i chcialem sprobowac, to mialem az za mocno
  • 1959 / 57 / 0
First test: Sniffed 50 mg. The reaction was very weak. Improved my mood, easily leading the interview. Pupils and pressures without changes.

Second test: Sniffed 100 mg. The response was better than first time, but still it was no revelation. I had a very good mood. I felt great satisfaction with life. There was empathy. It seemed to me that very well understand the problems of friend. The conversation was very good. I did not notice physical symptoms. Experience lasted 2 hours.

Third test: Sniffed 200 mg. That was it!!! It was very stimilar to 150 mg MDMA or 300 mg methylon.The euphoria was high. I felt strangely unreal, like I was asleep. Reception music was great. J did not want to dance, but the music was engulfed me. Drowned in it.
Thinking it was very clean. I had a deep insight into many issues. I could talk at a very deep and personal topics. Sentences consist of high lightness.
I felt like my face numb. I had not noticed other physical effects. The experience lasted about 3 hours.

Fourth test: Oral 250 mg. Very similar to previous experience. There is probably no greater difference between Sniff and Oral.

Summary: In my case, the substance did very well. This is good and readily available alternative to MDMA. However, each person reacts differently. Some researchers observed a very weak effects, while others were harder than i do. Some researchers have observed stimulation.
The substance is certainly worth the attention.
- http://www.drugs-forum.com/forum/showth ... post989453
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 248 / 3 / 0
Będę dziś testował brefa 250mg doustnie i pytanie czy jest sens dorzucić troche wcześniej MeOPP (tak z 250mg?), wzmocni brefedron tak jak inne ketony? Możliwe mocne wejście na pikawe? No i ostatnie pytanie, tramadol, który stosuje (działający min. lekko na serotonine) będzie miał duży/jakikolwiek wpływ na jakość doznań?

P.S. aha i zainspirowany cytatem trzynastki następne 250 pojdzie do nosa, także zdam relacje z porównania.
  • 1959 / 57 / 0
Piperazyna powinna wzmocnić ketona, aczkolwiek uważałbym przy łączeniu brefedronu i tramadolu ze względu na ryzyko wystąpienia zespołu serotoninowego.

PS. Myślałem, że piszesz o mixowaniu tramadolu z 4-BMC.
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2011 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 248 / 3 / 0
Ostatnia dawka Tramalu 24h przed brefedonem chyba nie powinna być groźna ze względu na ZS, dobrze myślę?
  • 6172 / 435 / 12
Moim zdaniem, nie ma problemu.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 195 / 20 / 0
4-bmc ojjebalem jak miete caly wor 3g w jedna noc z /ciach/. Tylkio do mixow sie nadaje kichawa zatkana przez tydzien. Lepiej sie prezentuje znacznie w /ciach/ tam juz jakis bardziej przystepny dla czlowieka, a najepeij mixowac go z bufisto (serotonina dopamina) i mdpv (ale juz nielegalne), wiec pomysclcie o receptorkach moze etylfenidat tez od /ciach/, winien być konkret i to mocny, Bo mix Buf.Bref.Mdpc (no moze troszke inozytolu, tabaczki z guarana i piracetamu :P) powodowal u ludzi piekne stany i mowi, ze lepsze niz mefedron nawet na zjezdzie (dzialaenie brefedronu).

/ciach/

nie rozmawiamy o tym, co z którego sklepu #czeslaw
  • 2334 / 9 / 0
No bo to się tylko do miksów IMO nadaje. Taki metylon wersja demo (przynajmniej na mnie tak działa)- stymulacja mniejsza, euforia mniejsza. Miks z pFPP i bufedronem już fajnie się sprawował. Można sprawdzić, ale żadna rewolucja.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1959 / 57 / 0
Opiszesz troszkę więcej? Dawka, ROA?
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.