Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
pilleater pisze:
Trawsko bardzo ciekawie urozmaica kaszlowego trpa, tak samo salviowego, a miks całej trójki w kolejności podanej przez Ciebie to istna dexplozja
O taakk, wiem to az za dobrze. Mimo wszystko dobrze mi bylo na tym wszystkim tego wieczoru. Zaluje tylko, ze zapomnialem sobie dokopcic salvii ktorej bylo baaardzo duzo.

Gringo czekam na TR'a. Powodzenia!
Pozdro
Feel free. Of me.
  • 122 / 2 / 0
Od jakiegoś czasu chodzę z zamiarem zarzucenia dexa i przypalenia jakimś blendem. Jeśli macie jakieć doświadczenia to nawijać. Zastanawia mnie rzecz z jakim blendem zrobić mix. Spice może być złym środkiem. Jego długie działanie może popsuć dexowego kaca, który u mnie jest zajebisty. Genia może być dobry rozwiązaniem, chociaż mam po nim trochę dziwne wkręty, ale ma parę plusów. Nie działa zbyt długo ( w przypadku bad tripa nie trwał by za długo). Mocna bania i bez gastro. Ex-ses trzyma nie za długo i nie za krótko. Obawiał bym sie jednak "gwałtu na mnie przez muzykę" gdyz odbiór dźwięku pod wpływem echa jest nie ziemski. Dex by dał swoje, ex-ses by dał swoje i muzyczka potargałaby konkretnie. Prze ex-sesie bałbym się jednak tej psychodeli co jednak można wyeliminować poprzez przygotowanie łagodnej muzyki na tripa. Sensi mogłoby być jeszcze dobrym rozwiązaniem. Łagodne działanie połączone z dużą ilościa rozkminek. Nie trzyma za długo. Pomóżcie coś wybrać. Dexa wrzucam raz na rok więc przydałoby się go doprawić. Pozdr i czekam na rozruszanie wątku.
Uwaga! Użytkownik pan_z_problemem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
Ja bym nie łączył napewno z exsesem, smokiem ani spicem (diamond, gold, slabsze raczej spoko by byly)
Jeśli mało dxm to można dać z genie. Ale tylko jesli nei ma gastro a ja tego nie wiem.
Jeśli wiecej to zdecydowanie konopnie, ale np bongo i silver moze byc super na dxm. Sam tak zrobie pewnei za jakis czas ;)
Czemu raz na rok? Tak to celebrujesz :))?
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3250 / 356 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Ja polecam ze swojej strony sence - najlepszy do mixów i cieżko przedobrzyć. Jakościowo high sence bije wszystkie pozostałe więc napewno byłoby spoko, tylko ta cena troche wygórowana.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Jak dla mnie, mix z ex-sesem bije wszelkie inne na głowę . Faza staje się nie samowicie psychodeliczna i euforyczna . Mózg pracuje na hiper obrotach ;p
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 3250 / 356 / 2
CosmoDo pisze:
Jak dla mnie, mix z ex-sesem bije wszelkie inne na głowę . Faza staje się nie samowicie psychodeliczna i euforyczna . Mózg pracuje na hiper obrotach ;p
A z sencem łączył?

Pozdrawiam %-D
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Z sencem nie mieszałem akurat, ale z : Spice Goldem/Diamondem , Smokiem , Ex-Sesem i Dreamem . Ex-ses i Smoke wypada najlepiej . Ex-ses lekko z przodu . Faza jest najlepsza . Zajebista euforia, stymulacja, jasność umysłu i unikatowa psychodela - polecam !
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 122 / 2 / 0
Raz na rok bo miałem ostrego bad tripa. Pogodziłem się z myślą, że umarłem itp. To przeżycie było tragiczne lecz miało w sobie coś zajebistago. Lepiej rzadziej i fajniej. Sense działa na mnie nie za mocno, choć nawet dobrze.
Uwaga! Użytkownik pan_z_problemem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3250 / 356 / 2
Sence jest zdecydowanie najlepszy jakościowo jeśli chodzi o high, za to jest dość słaby, najekonomiczniejszy jest ex-ses, ale myśle, że ex-ses może być sam, za to na specjalne okazje do mixów chyba warto te pare groszy wiecej zainwestować.

Pozdrawiam %-D
  • 122 / 2 / 0
Widzę, że wątek stanął w miejscu. Dzisiaj leci 450 mg aco i genie. Kolejność spożycia jeszcze nie jest pewna, ale planuję po godzince od wszamania złapać buszka z wiaderka. W miarę rozwoju sytuacji będa kolejne buszki. Nie szamałem aco przez półtora roku więc może być Kosmicznie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.