Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 268 / 3 / 0
nie wszystkich opiaty tak zamulają, ja jestem po opiatach bardziej pobudzony niż na trzeźwo, no chyba ze naprawdę ostro przesadzę, choć już od jakiegoś roku nie zdarzyło mi sie przesadzić i przysypiać, tolerka taka ze i o to trudno
Uwaga! Użytkownik CodeineLover jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 66 / / 0
Mastah pisze:
sartr pisze:
Nie czytałem Twoich postów ale na podstawie tego jednego stwierdzenia jestem pewien, że należysz do miłośników stymulantów :).
A po czym tak stwierdziles? Bo nie lubie noda? Mozna fajnie ze znajomymi pogadac, pojsc np. do baru z kims popijajac wolno piwko i poobserwowac "alkoholikow". Ja lubie siedziec na necie lub grac na grach.
Mastah >>> No może wyciągnąłem niesłuszny wniosek z tego co napisałeś, a napisałeś, że dla Ciebie nod to strata czasu. Ja też lubię porobić różne rzeczy po opio ale noda również lubię (jeżeli wezmę tyle aby go uzyskać a o to ostatnio trudno).

CodeineLover >>> No, to normalne, że opio pobudzają dopóki nie jest się mocno wjebanym. Już Witkacy o tym pisał :cool: Później dopiero zaczyna się błogie nic nie robienie ... Ciekawe czy można tego uniknąć zażywając opio w umiarkowanych dawkach i nie codziennie.
  • 1169 / 16 / 0
Ja 15 minut temu skończyłem prawie półtoragodzinnego noda na buprze w dawce 5 mg.
Muzyka na początku wprowadzała mnie w relaks, potem zaczynały się kreować wizje pod zamknietymi oczami a następnie czułem jakbym się wtapiał w pościel i tak mi było b. przyjemnie : )

A co do postu foresta to współczuję CI jak tego nie doświadczyłeś. Ja za 1 razem jak zjadłem 150 kodeiny, to właśnie na poczcie, siedziałem i czekałem w fotelu. Miałem wpół otwarte oczy i tak 30 minut az mi numer przeskoczył i się ogarnąłem. Kolega sie na mnie tylko wkurwił za to a Ja kojarze jako najlepszy moment życia.
Potem jeszcze dojaraliśmy buchem, nastepnie w metro i z Kabat na Centrum, kolejne 15 minut nodda ;d

Swego czasu po kodzie z buchami, stojąc w korku noda zajebałem ale chyba opór króciutkiego, może ze 3 minuty max bo trąbili na mnie jak chuj. Oczywiście zawsze zapuszczam kropelki do oczu więc ludzie myśleli że zmęczony :D

ojj było, było i będę to miło wspominał - jak bycie z kobietą którą kochałem, ale musimy się rozstać bo będzie chujowo.
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / / 0
Jak zarzuciłbym 150 mg kodeiny(bez tolerancji) + wypił sok z grejpfruta to doświadczę noda? :-)
  • 3309 / 21 / 0
Grejpfrut nie podbija. Bez tolerancji tzn. już kiedyś brałeś, ale nie bierzesz? Czy może bierzesz pierwszy raz? W drugim przypadku pewnie nic nie poczujesz, a w pierwszym - wątpię. Byli i tacy, co im się udało, ale to rzadkość.
sqrt(666)
  • 41 / / 0
Brałem już po 75 mg żeby receptory wyrobić i teraz planuję zarzucić 150 mg,źle się trochę wyraziłem że bez tolerancji :blush:
  • 623 / 9 / 0
Nod po kodzie jest trudny do osiągnięcia, prawdziwego mocnego noda prawie na pewno nie będzie. Możesz lekko przysypiać co najwyżej. Myślę jednak, że 150 będzie za mało nawet na to.
  • 858 / 50 / 0
Przy 600mg nawet nie miałem konkretnego noddingu, dopiero po Tramalu mi się udało
  • 236 / 1 / 0
Ja po 225 kody złpałem noda, nawet gdy biore raz na ruski rok.
Macie coś takiego że właśnie sie wam przysypia otwieracie oczy, chcecie poprawić kończyny
ale za chloere nie potraficie i siłujecie sie z 2minuty aby sie ruszyć? :huh:

Denerwuje mnie to bo cała faza schodzi po takim czymś.Jak sobie z tym poradzić aby
jakoś szybciej sie poruszyć?
Dzięki i pozdrawiam!
  • 442 / 6 / 0
Ja sobie właśnie przypomniałem, że na konkretnym nodzie mam podobnie. Do tego jeszcze baaaaaardzo często mam delikatne koszmarki i sny, że wstaję (czasami nawet trzykrotna pętla - budzę się i nagle się okazuje, że obudziłem się we śnie, więc budzę się znów i znów patrzę... a to sen!) hyhy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.