Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
chyba kazdy kurwa wie ile chce zaladowac. Ja nikomu nie kaze całego grama:/
Wiec ok dodam że : najpierw odpsyp tyle ile chcesz zajebac do drugiego worka, bądź zaplikuj do trzech pompek.
Będziesz mial na 3 porcje:)
Swoja droga zastanawiam sie ile bez straty mocy amf moze siedziec w wodzie, bo opcja przygotowania kilku pompek juz w gotowsci wydaje sie byc kuszaca. Aczkolwiek mam wrazenie ze czas gra tu kluczowa role i predzej niz pozniej biale straci na mocy :D
Niech zyje król...
[H]
zazwyczaj aplikuje pól grama, raz udalo mi sie całego i.v. i byl odlot masakra, az glowa boli:D
Solidna cwiartka to juz dobrze, lepiej zaladowac co 2 godziny po cwiartce niz polowke na raz. Tak naprawde to i tak kwestia materialu bo byl proch ktorego w prochu bylo niewiele, a byl taki gdzie setka potrafila wystrzelic z butow :) taki lajf dlatego zawsze jak mam nowy worek trzeba go pierw przyjac w nos aby sprawdzic moc. Niechcialbym obudzic sie "po drugiej stronie rzeki" :D
Niech zyje król...
[H]
nie ma juz przecież takiego materiału jak kiedyś więc jeśli masz taki wyjebany to tylko pozazdrościć
noriakiFu pisze: mam pytanko pykam fete 2lata i nie wiem czy istnieje środek o bardzo zbliżonym kopie oczywiście dożylnie
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.