Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 21 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gwiazda »
"Hmmmm rewelacyjny pomysl ladowac gram fety na pierwszy raz iv. :nuts: "

chyba kazdy kurwa wie ile chce zaladowac. Ja nikomu nie kaze całego grama:/

Wiec ok dodam że : najpierw odpsyp tyle ile chcesz zajebac do drugiego worka, bądź zaplikuj do trzech pompek.
Będziesz mial na 3 porcje:)
"Zawsze, dla Was zawsze będę śpiewał... do końca..."  R.Riedel.[*]
  • 53 / / 0
I to jest zdrowe podejscie :)

Swoja droga zastanawiam sie ile bez straty mocy amf moze siedziec w wodzie, bo opcja przygotowania kilku pompek juz w gotowsci wydaje sie byc kuszaca. Aczkolwiek mam wrazenie ze czas gra tu kluczowa role i predzej niz pozniej biale straci na mocy :D
Umarl król...
Niech zyje król...

[H]
  • 835 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
mi sie wydaje ze w roztworze substancje na ogol sa bardziej stabilne niz w krysztale...
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 1 / 0
ja trzymałam raz dwa dni i dziala tak samo, a dłuzej to nie wiem:)
zazwyczaj aplikuje pól grama, raz udalo mi sie całego i.v. i byl odlot masakra, az glowa boli:D
  • 53 / / 0
W takim ukladzie nie zazdroszcze materialu jak ladujesz po polowce... wstrzelenie calego punktu na raz skonczylo by sie w moim przypadku arytmia serca zawalem i matka boska wniebowzieta wie czym jeszcze :)

Solidna cwiartka to juz dobrze, lepiej zaladowac co 2 godziny po cwiartce niz polowke na raz. Tak naprawde to i tak kwestia materialu bo byl proch ktorego w prochu bylo niewiele, a byl taki gdzie setka potrafila wystrzelic z butow :) taki lajf dlatego zawsze jak mam nowy worek trzeba go pierw przyjac w nos aby sprawdzic moc. Niechcialbym obudzic sie "po drugiej stronie rzeki" :D
Umarl król...
Niech zyje król...

[H]
  • 21 / 1 / 0
no nie wiem, każdy z moich znajomych wali najmniej po pół,
nie ma juz przecież takiego materiału jak kiedyś więc jeśli masz taki wyjebany to tylko pozazdrościć
  • 1 / / 0
wer
Nieprzeczytany post autor: noriakiFu »
mam pytanko pykam fete 2lata i nie wiem czy istnieje środek o bardzo zbliżonym kopie oczywiście dożylnie
Uwaga! Użytkownik noriakiFu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 1 / 0
noriakiFu pisze:
mam pytanko pykam fete 2lata i nie wiem czy istnieje środek o bardzo zbliżonym kopie oczywiście dożylnie
efedryna
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: (L)ucas »
zapewne metkatynon. Ale nie wiem bo nie brałem, za to dziś "bardziej obeznany" kolega zrobił mi strzała z fety, z ćwiartki konkretnie. Owsze naspidowałem się szybciutko, ale nie bylo tego zachwalanago przez wszystkich wjazdu. Narka
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
no i ja pstryknąłem. fajnie i bez zjazdu.
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.