Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
chyba kazdy kurwa wie ile chce zaladowac. Ja nikomu nie kaze całego grama:/
Wiec ok dodam że : najpierw odpsyp tyle ile chcesz zajebac do drugiego worka, bądź zaplikuj do trzech pompek.
Będziesz mial na 3 porcje:)
Swoja droga zastanawiam sie ile bez straty mocy amf moze siedziec w wodzie, bo opcja przygotowania kilku pompek juz w gotowsci wydaje sie byc kuszaca. Aczkolwiek mam wrazenie ze czas gra tu kluczowa role i predzej niz pozniej biale straci na mocy :D
Niech zyje król...
[H]
zazwyczaj aplikuje pól grama, raz udalo mi sie całego i.v. i byl odlot masakra, az glowa boli:D
Solidna cwiartka to juz dobrze, lepiej zaladowac co 2 godziny po cwiartce niz polowke na raz. Tak naprawde to i tak kwestia materialu bo byl proch ktorego w prochu bylo niewiele, a byl taki gdzie setka potrafila wystrzelic z butow :) taki lajf dlatego zawsze jak mam nowy worek trzeba go pierw przyjac w nos aby sprawdzic moc. Niechcialbym obudzic sie "po drugiej stronie rzeki" :D
Niech zyje król...
[H]
nie ma juz przecież takiego materiału jak kiedyś więc jeśli masz taki wyjebany to tylko pozazdrościć
noriakiFu pisze: mam pytanko pykam fete 2lata i nie wiem czy istnieje środek o bardzo zbliżonym kopie oczywiście dożylnie
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.