Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mary »
Daimonion pisze:

A propo - ciekawe, co u Mary :-D

heh myślę, że większość z Was miała rację. Co prawda mój chłopak (ex) zerwał z nałogiem ale tylko na jakiś czas..wiec jak ktoś kiedyś ładnie określił walka z wiatrakami. hm.. powodem rozstania nie były dragi ale zdrada ?(historia nie na to forum) dowiedziałam się niedawno, że znów ćpa więc całe moje starania na nic. a szkoda. hmm nie dało się .. może jakby mnie naprawdę kochał...

pozdrawiam i życzę szczęścia

PS.miło Wam się gawędzi na tym temacie;] :cheesy:
  • 168 / 2 / 0
mary pisze:
Daimonion pisze:

A propo - ciekawe, co u Mary :-D

heh myślę, że większość z Was miała rację. Co prawda mój chłopak (ex) zerwał z nałogiem ale tylko na jakiś czas..wiec jak ktoś kiedyś ładnie określił walka z wiatrakami. hm.. powodem rozstania nie były dragi ale zdrada ?(historia nie na to forum) dowiedziałam się niedawno, że znów ćpa więc całe moje starania na nic. a szkoda. hmm nie dało się .. może jakby mnie naprawdę kochał...

pozdrawiam i życzę szczęścia

PS.miło Wam się gawędzi na tym temacie;] :cheesy:
haha
glupia jestes i tyle zrobil cie jak chcial :D
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mary »
virtual_high pisze:

haha

prawda. ale warto bylo sprobowac;] a teraz niech robi chce.. skoro to kurestwo jest wazniejsze od wszystkiego innego to proszsz droga wolna;]
  • 166 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kura »
to kurestwo jest wazniejsze od wszystkiego innego to proszsz droga wolna;]
Bardzo odważne słowa. Jak na pięcio latkę.
Zwłaszcza na forum dla ćpunów
Uwaga! Użytkownik Kura nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 168 / 2 / 0
mary pisze:
virtual_high pisze:

haha

prawda. ale warto bylo sprobowac;] a teraz niech robi chce.. skoro to kurestwo jest wazniejsze od wszystkiego innego to proszsz droga wolna;]
moge sie zalozyc ze ma cie w dupie a ty niepotrzebnie sie angazowalas....... ale nie martw sie znajdziesz sobie w koncu faceta na swoim poziomie , takiego opalonego, w dresiku.... "mary, kurwa, przynies mi browar, bo w pysk" -"tak, kochanie, ja ciebie tez"
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 7 / 0
No no, ale do ludzi to będzie się ubierał, piniondze jakieś zarabiał... w drechu to jak w podomce supravires już nie bądź taki okrutny hehe
  • 921 / 276 / 0
Zapierdolić w łeb, to może wtedy sie ogarnie.
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 921 / 276 / 0
Zapierdolić w łeb, to może wtedy sie ogarnie.
PSYCHEDELIC WARRIOR
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.