Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 49 / / 0
Więc mam chyba słabą tolerancję bo rzygam zazwyczaj po dwóch piwach jeśli palę więcej niż lolka...
mj z wódką to dla mnie totalna abstrakcja.
Uwaga! Użytkownik Mal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 1 / 0
Jeżeli ostro popiję i nad ranem zajaram to wystarczy, że zamknę oczy chociaż na 5 sekund- zawsze się zrzygam (zazwyczaj szybki rzyg do zlewu). Jak jaram podczas picia nie mam problemów
  • 381 / 5 / 0
Znać możliwości,albo umieć ukurwić się tak,by mieć z tego satysfakcje i zrobić to z kulturą,bez rzygania oraz troską o swoje fizyczne samopoczucie.I z tym akurat się zgodzę,bo jakimś przeciwnikiem politycznym palenia łączonego z piciem nie jestem,choć preferuje delikatniejszą bombę.
  • 355 / / 0
Tez lubie delikatniejsza, czillowa bomba, dlatego po zjaraniu sie 1-2 browarki idealnie poprawiaja i przedluzaja stan, z wódka nie nawidze łaczyc mj( ten stan jest jakis pojebany ;-) )
Twój umysł dawno śpi, a ty nie...
  • 5299 / 104 / 0
Mal pisze:
Więc mam chyba słabą tolerancję bo rzygam zazwyczaj po dwóch piwach jeśli palę więcej niż lolka...
MJ z wódką to dla mnie totalna abstrakcja.
To pierwszo pal, a później pij. Alko przed trawą nie wzmocni jej tak, jak trawa po % z prostej przyczyny - trawa niby się powoli instaluje jednak bardziej gwałtownie niż alko, to niskoprocentowe pite powoli
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 49 / / 0
Ale po co? ;) Skoro można tylko pić albo tylko palić?
Nie szukam jakiś wygórowanych wrażeń żeby aż tak kombinować.
Uwaga! Użytkownik Mal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Poszukiwanie wygórowanych wrażeń, to jakbyś chciała jeszcze dorzucić morfinę, grzyby, ketaminę, desmetylotramadol i po drodze jakieś kwasy. alko + trawa to idealna kombinacja, tylko trza niewielkie ilości w odpowiednich odstępach czasu przyjmować :) Jeszcze wspomnisz moje słowa, kiedyś, po kilku buchach na ładnej polanie, hehe
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 49 / / 0
Hehe, nie mówię "nie" ;)

Ale póki co źle się czuję więc nie łączę :)
  • 191 / 1 / 0
Pill ma na myśli inicjację.
Każdy nowy użytkownik powinien przyjąć mix co najmniej 4 nielegalnych substancji psychoaktywnych pod okiem któregoś z bardziej doświadczonych użytkowników.
  • 1558 / 18 / 0
zjarać się i na zjarce wypić 5 piwek... cudownie!
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.