co do dzialania to... nie dziala :p kumpel wzial juz daaawno 60mg, nie doniosl mi o czymkolwiek, ja wzialem 100mg + 50mg w nochala, zero efektow, a minelo kilka godzin. widac baclo nie dla mnie ale ciesze sie ze moge juz odchaczyc to substancje w swym bogatym cv
pzdr
dzieki mily kolego! poszedlem do weterynarza ale kutasiarz chcial mi dac cos innego i jeszcze kazal na miejscu zaplacic 20zl... lol chuj ze zadnego zwierzaka w domu nie mam. ale no dobra nie ma tego zlego, skloniony poszedlem do apteki i mowie starszemu farmaceucie "o widzi pan tego kolegi pies wczoraj wpadl pod samochod, strasznie cierpi, baclofen na to bylby idealny", chwilka i mily pan sam wystawil mi w aptece recke, dostalem 50x10mg
co do dzialania to... nie dziala ]
wypij troche piwa typu debowe... i weź 8 tabletek baclofenu.
Napewno zadziałe Zapewniam. :-D :yay:
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
Lek taniocha 4 zł
Birdy Nam Nam pisze: ....o widzi pan tego kolegi pies wczoraj wpadl pod samochod, strasznie cierpi, baclofen na to bylby idealny", chwilka i mily pan sam wystawil mi w aptece recke, dostalem 50x10mg
ja wzialem 100mg + 50mg w nochala, zero efektow, a minelo kilka godzin. widac baclo nie dla mnie ale ciesze sie ze moge juz odchaczyc to substancje w swym bogatym cv
mialem rozne gentryki a nawet orginal (bardzo male tabsy) ale wciagnac 1 tab byl problem zapchany nos itd ...
w dodatku skoro 150mg cie nie kleplo to chyba ten mily pan w aptece potraktowal Ciebie jak ty jego i sprzedal Ci jakis cukier a wzial prawdziwe pieniadze ;D
wogole baclo ma to do siebie ze mozna powiedziec laduje sie troszke to jak z opiatami smakuje dobrze dopiero w ciagu ... ale latwo tez o tym zapomniec wiec swietny lek do odstawiania lekkich opiacikow
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
Do kotka też fajnie robi-ważne aby nie przesadzić z dawką-pozytywne efekty wcale nie są jakoś spektakularnie lepsze-a wpływ na zdrowie jednak można boleśnie odczuć tam lubie go właśnie miksować zwłascza z dużymi ilościami amfetaminy-poprawia komfort fazy wcale nie powodując zmniejszenia speeda-.Z fentanylem jeszcze nie testowałem-choć on sam w sobie tak pięknie zostawia nasze ciało w ciepłej przyjemności odłączając ciało od duszy przy odpowiednio wysikich dawkach.
Właśnie dlatego mysle że do mocnych opio nie jest on potrzebny-te faazy są tak miłe że jednak nie warto czuć że,coś zmienia spektrum fazy-co przy takich fajnych opio jak M/H/czy F nie jest wcale dobre-ale do trama czy kody faktycznie może pomóc.Jedzenie go samego to hujnia z patatajnią-chyba ze do tego kiramy alko-wtedy można zapierdolić się jak szpak w pizdzie-no ale to niezdrowe.Bo benzo jednak muli-baclo znacznie mniej raczej "luzuje"
ma tu ktoś stare meble do sprzedania?
takie ogłoszenie duszpasterskie, bo to dzis niedziela
http://www.chatzy.com/786018508622
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.