Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 121 / / 0
dzieki mily kolego! poszedlem do weterynarza ale kutasiarz chcial mi dac cos innego i jeszcze kazal na miejscu zaplacic 20zl... lol chuj ze zadnego zwierzaka w domu nie mam. ale no dobra nie ma tego zlego, skloniony poszedlem do apteki i mowie starszemu farmaceucie "o widzi pan tego kolegi pies wczoraj wpadl pod samochod, strasznie cierpi, baclofen na to bylby idealny", chwilka i mily pan sam wystawil mi w aptece recke, dostalem 50x10mg

co do dzialania to... nie dziala :p kumpel wzial juz daaawno 60mg, nie doniosl mi o czymkolwiek, ja wzialem 100mg + 50mg w nochala, zero efektow, a minelo kilka godzin. widac baclo nie dla mnie ale ciesze sie ze moge juz odchaczyc to substancje w swym bogatym cv

pzdr
Każdy jest trochę dziwny, może oprócz ciebie i mnie, choć czasami jednak nie mam pewności co do ciebie.
  • 114 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Masz_a »
[quote="Birdy Nam Nam"]
dzieki mily kolego! poszedlem do weterynarza ale kutasiarz chcial mi dac cos innego i jeszcze kazal na miejscu zaplacic 20zl... lol chuj ze zadnego zwierzaka w domu nie mam. ale no dobra nie ma tego zlego, skloniony poszedlem do apteki i mowie starszemu farmaceucie "o widzi pan tego kolegi pies wczoraj wpadl pod samochod, strasznie cierpi, baclofen na to bylby idealny", chwilka i mily pan sam wystawil mi w aptece recke, dostalem 50x10mg

co do dzialania to... nie dziala ]
wypij troche piwa typu debowe... i weź 8 tabletek baclofenu.
Napewno zadziałe Zapewniam. :-D :yay:

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]
Ostatnio zmieniony 11 marca 2010 przez Masz_a, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Masz_a nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1198 / 10 / 0
4 tabsy + 7 piw = zadnego zgonu 90 % wydarzen pamietam i bylo zajebiscie ;]
  • 198 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: nord »
niewierze że nic nie czujecie po 10 tabs. Ja odczuwam pobudzenie nic wstylu pobudzenia amfetaminowego. Zajebisty lek jestem po nim czekam na kolejne 2xbaclo z recki.
Lek taniocha 4 zł
Uwaga! Użytkownik nord nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 286 / 3 / 0
Birdy Nam Nam pisze:
....o widzi pan tego kolegi pies wczoraj wpadl pod samochod, strasznie cierpi, baclofen na to bylby idealny", chwilka i mily pan sam wystawil mi w aptece recke, dostalem 50x10mg

ja wzialem 100mg + 50mg w nochala, zero efektow, a minelo kilka godzin. widac baclo nie dla mnie ale ciesze sie ze moge juz odchaczyc to substancje w swym bogatym cv
wiesz nie zebym sie czepial ale jak ty wciagles 50mg baclo w nochala ...??????????????!!!!!!!!!!!!!
mialem rozne gentryki a nawet orginal (bardzo male tabsy) ale wciagnac 1 tab byl problem zapchany nos itd ...
w dodatku skoro 150mg cie nie kleplo to chyba ten mily pan w aptece potraktowal Ciebie jak ty jego i sprzedal Ci jakis cukier a wzial prawdziwe pieniadze ;D

wogole baclo ma to do siebie ze mozna powiedziec laduje sie troszke to jak z opiatami smakuje dobrze dopiero w ciagu ... ale latwo tez o tym zapomniec wiec swietny lek do odstawiania lekkich opiacikow
__
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
  • 142 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: CzarnaMewa »
A ja polecam baclofen do kodeiny. Brałam kode bez i z baclofenem. Przed wypiciem roztworu z antka wziełam ok 4-5 talbetek i moge powiedzieć że koda działała na mnie intensywniej i dłużej niż bez.
[color=#004040][size=85]Podaję wam gorzkie pigułki w słodkim lukrze. Pigułki są nieszkodliwe, trucizna jest w tej słodyczy.[/size][/color]
  • 682 / 8 / 0
na mnie baclo nie dzialalo w zadnej dawce a ni w 60 ani w 200, na mojego kumpla tez nie. widac ze dziala na wybrane osoby. chuja z tym baklofenem
Sun Was High (So Was I)
  • 1384 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: bandzior83r »
do stymulantó rezających mocno w sensie fizycznym(feta,metafeta)baclo robi bardzo dobrze-niwelują szczękośćisk, szybkość machania żuchwą,napierdalanie serducha i takie nazwijmy to roboczo"obkurczeniem mięśni"-do opiatów/opoidów też spisuje się niezle-choć jednak czasem szkoda niszczyć sobie czystość opoidowej fazy*(jadłem do kody/trama,kody+trama,Majki.Helu,DHC)do MJ też pasuje,jest tylko dziwny bo czasem klepie mnie słabo czasem mocno.
Do kotka też fajnie robi-ważne aby nie przesadzić z dawką-pozytywne efekty wcale nie są jakoś spektakularnie lepsze-a wpływ na zdrowie jednak można boleśnie odczuć tam lubie go właśnie miksować zwłascza z dużymi ilościami amfetaminy-poprawia komfort fazy wcale nie powodując zmniejszenia speeda-.Z fentanylem jeszcze nie testowałem-choć on sam w sobie tak pięknie zostawia nasze ciało w ciepłej przyjemności odłączając ciało od duszy przy odpowiednio wysikich dawkach.
Właśnie dlatego mysle że do mocnych opio nie jest on potrzebny-te faazy są tak miłe że jednak nie warto czuć że,coś zmienia spektrum fazy-co przy takich fajnych opio jak M/H/czy F nie jest wcale dobre-ale do trama czy kody faktycznie może pomóc.Jedzenie go samego to hujnia z patatajnią-chyba ze do tego kiramy alko-wtedy można zapierdolić się jak szpak w pizdzie-no ale to niezdrowe.Bo benzo jednak muli-baclo znacznie mniej raczej "luzuje"
  • 24 / / 0
baclofen chyba dobre to jest tylko gdzie to rośnie %-D ?

ma tu ktoś stare meble do sprzedania?

takie ogłoszenie duszpasterskie, bo to dzis niedziela
Ostatnio zmieniony 02 maja 2010 przez wagabunda, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik wagabunda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 235 / 6 / 0
Z dostaniem recki nie było problemu,dziś mój pierwszy raz z Baclo.Wzbogace swoje i tak już bogate doświadczenie :) Zjadłem i czekam:)
Nie wiem co mnie do tego pcha i tak mnie kusi ale jest to silniejsze ode mnie i nie mam najmniejszego zamiaru temu czemus przeszkadzac.

http://www.chatzy.com/786018508622
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.