Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 121 / / 0
dzieki mily kolego! poszedlem do weterynarza ale kutasiarz chcial mi dac cos innego i jeszcze kazal na miejscu zaplacic 20zl... lol chuj ze zadnego zwierzaka w domu nie mam. ale no dobra nie ma tego zlego, skloniony poszedlem do apteki i mowie starszemu farmaceucie "o widzi pan tego kolegi pies wczoraj wpadl pod samochod, strasznie cierpi, baclofen na to bylby idealny", chwilka i mily pan sam wystawil mi w aptece recke, dostalem 50x10mg

co do dzialania to... nie dziala :p kumpel wzial juz daaawno 60mg, nie doniosl mi o czymkolwiek, ja wzialem 100mg + 50mg w nochala, zero efektow, a minelo kilka godzin. widac baclo nie dla mnie ale ciesze sie ze moge juz odchaczyc to substancje w swym bogatym cv

pzdr
Każdy jest trochę dziwny, może oprócz ciebie i mnie, choć czasami jednak nie mam pewności co do ciebie.
  • 114 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Masz_a »
[quote="Birdy Nam Nam"]
dzieki mily kolego! poszedlem do weterynarza ale kutasiarz chcial mi dac cos innego i jeszcze kazal na miejscu zaplacic 20zl... lol chuj ze zadnego zwierzaka w domu nie mam. ale no dobra nie ma tego zlego, skloniony poszedlem do apteki i mowie starszemu farmaceucie "o widzi pan tego kolegi pies wczoraj wpadl pod samochod, strasznie cierpi, baclofen na to bylby idealny", chwilka i mily pan sam wystawil mi w aptece recke, dostalem 50x10mg

co do dzialania to... nie dziala ]
wypij troche piwa typu debowe... i weź 8 tabletek baclofenu.
Napewno zadziałe Zapewniam. :-D :yay:

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]
Ostatnio zmieniony 11 marca 2010 przez Masz_a, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Masz_a nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1198 / 10 / 0
4 tabsy + 7 piw = zadnego zgonu 90 % wydarzen pamietam i bylo zajebiscie ;]
  • 198 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: nord »
niewierze że nic nie czujecie po 10 tabs. Ja odczuwam pobudzenie nic wstylu pobudzenia amfetaminowego. Zajebisty lek jestem po nim czekam na kolejne 2xbaclo z recki.
Lek taniocha 4 zł
Uwaga! Użytkownik nord nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 286 / 3 / 0
Birdy Nam Nam pisze:
....o widzi pan tego kolegi pies wczoraj wpadl pod samochod, strasznie cierpi, baclofen na to bylby idealny", chwilka i mily pan sam wystawil mi w aptece recke, dostalem 50x10mg

ja wzialem 100mg + 50mg w nochala, zero efektow, a minelo kilka godzin. widac baclo nie dla mnie ale ciesze sie ze moge juz odchaczyc to substancje w swym bogatym cv
wiesz nie zebym sie czepial ale jak ty wciagles 50mg baclo w nochala ...??????????????!!!!!!!!!!!!!
mialem rozne gentryki a nawet orginal (bardzo male tabsy) ale wciagnac 1 tab byl problem zapchany nos itd ...
w dodatku skoro 150mg cie nie kleplo to chyba ten mily pan w aptece potraktowal Ciebie jak ty jego i sprzedal Ci jakis cukier a wzial prawdziwe pieniadze ;D

wogole baclo ma to do siebie ze mozna powiedziec laduje sie troszke to jak z opiatami smakuje dobrze dopiero w ciagu ... ale latwo tez o tym zapomniec wiec swietny lek do odstawiania lekkich opiacikow
__
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
  • 142 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: CzarnaMewa »
A ja polecam baclofen do kodeiny. Brałam kode bez i z baclofenem. Przed wypiciem roztworu z antka wziełam ok 4-5 talbetek i moge powiedzieć że koda działała na mnie intensywniej i dłużej niż bez.
[color=#004040][size=85]Podaję wam gorzkie pigułki w słodkim lukrze. Pigułki są nieszkodliwe, trucizna jest w tej słodyczy.[/size][/color]
  • 682 / 8 / 0
na mnie baclo nie dzialalo w zadnej dawce a ni w 60 ani w 200, na mojego kumpla tez nie. widac ze dziala na wybrane osoby. chuja z tym baklofenem
Sun Was High (So Was I)
  • 1384 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: bandzior83r »
do stymulantó rezających mocno w sensie fizycznym(feta,metafeta)baclo robi bardzo dobrze-niwelują szczękośćisk, szybkość machania żuchwą,napierdalanie serducha i takie nazwijmy to roboczo"obkurczeniem mięśni"-do opiatów/opoidów też spisuje się niezle-choć jednak czasem szkoda niszczyć sobie czystość opoidowej fazy*(jadłem do kody/trama,kody+trama,Majki.Helu,DHC)do MJ też pasuje,jest tylko dziwny bo czasem klepie mnie słabo czasem mocno.
Do kotka też fajnie robi-ważne aby nie przesadzić z dawką-pozytywne efekty wcale nie są jakoś spektakularnie lepsze-a wpływ na zdrowie jednak można boleśnie odczuć tam lubie go właśnie miksować zwłascza z dużymi ilościami amfetaminy-poprawia komfort fazy wcale nie powodując zmniejszenia speeda-.Z fentanylem jeszcze nie testowałem-choć on sam w sobie tak pięknie zostawia nasze ciało w ciepłej przyjemności odłączając ciało od duszy przy odpowiednio wysikich dawkach.
Właśnie dlatego mysle że do mocnych opio nie jest on potrzebny-te faazy są tak miłe że jednak nie warto czuć że,coś zmienia spektrum fazy-co przy takich fajnych opio jak M/H/czy F nie jest wcale dobre-ale do trama czy kody faktycznie może pomóc.Jedzenie go samego to hujnia z patatajnią-chyba ze do tego kiramy alko-wtedy można zapierdolić się jak szpak w pizdzie-no ale to niezdrowe.Bo benzo jednak muli-baclo znacznie mniej raczej "luzuje"
  • 24 / / 0
baclofen chyba dobre to jest tylko gdzie to rośnie %-D ?

ma tu ktoś stare meble do sprzedania?

takie ogłoszenie duszpasterskie, bo to dzis niedziela
Ostatnio zmieniony 02 maja 2010 przez wagabunda, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik wagabunda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 235 / 6 / 0
Z dostaniem recki nie było problemu,dziś mój pierwszy raz z Baclo.Wzbogace swoje i tak już bogate doświadczenie :) Zjadłem i czekam:)
Nie wiem co mnie do tego pcha i tak mnie kusi ale jest to silniejsze ode mnie i nie mam najmniejszego zamiaru temu czemus przeszkadzac.

http://www.chatzy.com/786018508622
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.