Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Moja przygoda z Yerbą zaczęła się właśnie od tej marki i nie żałuję, świetnie smakuje, nie ma pyłu a do tego daje nieziemskiego kopa :D
Do pracy jak znalazł.
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
31 marca 2016essen pisze: Dysocjant - tak, Taragui Energia to bardzo ciekawa yerba. Dla mnie najsmaczniejsza i najmniej pylasta. A pobudzenie jest bardzo duże. Jestem ciekaw co za to odpowiada bo napewno nie sama kofeina której niby jest najwięcej spośród wszystkich yerb ale czuję się bardziej orzeźwiony niż po 400/500 mg kofeiny bezwodnej.
Dostałem próbkę Indega Especial. Spróbuję na dniach i zdam relacje.
A w domu roczny zapas filtrow do kawy :-D
Inny sposob odcedzania... :) sam susz nie jest juz tak smaczny.
Uwielbiam wstawać rano, sypnąć trochę tego przysmaku i zalać go pyszną wodą. Rozkoszuję się tym regularnie, dwa razy dziennie, zazwyczaj pije przed bieganiem, daje mocnego kopa na cały dzień, gorąco polecam każdemu fanatykowi wytrawnego picia indiańskich maczan.
Taragui Naranja de Oriente - jedna z moich ulubionych, ogólnie mam straszne parcie na cytrusy w yerbie, a ona ma wszystko czego potrzebuje.
Mate Green Lemon - Od tej w sumie zacząłem, na prawdę godna polecenia, pyszna i co najważniejsze czuć smak po zalaniu zimną wodą!
El Pajaro Mas Energia - Piłem parę razy, ale stała się jedną z ulubionych ze względu na mocnego kopa, niestety jedynie przez internet ( u mnie ).
I oczywiście tradycyjna Mate która zostanie ze mną na zawsze
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.