Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 537 / 35 / 0
Orientuje się ktoś ile to hrywien może kosztować, oraz ile paczek mogę przez granicę przewieźć bez przypału ? (medyka/korczowa)
edit: cene już znam około 19zł za 10mg/50. pozostaje kwestia przewiezienia tego przez granicę.
  • 7 / / 0
Apropos pogorszenia wzroku. Pisałam o tym pare stron wczesniej. Mi w trakcie kuracji pogorszył sie wzrok o 1 dioptrie i skoczył astygmatyzm. Miałam -2,5, mam -3,5.
  • 451 / 14 / 0
Jakby kogoś interesował wpływ GSV-111 na libido :
http://www.longecity.org/forum/topic/75 ... ct-libido/
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 146 / 4 / 0
@: typk0x
"A jako ciekawostkę dodam, że noopept można waporyzować. %-D"

kocham Cie !!

:D
  • 1987 / 108 / 0
Potwierdzam problemy ze wzrokiem. Z początku myślałem, że to coś innego, ale Wasze posty mnie przekonały. Wygląda na to, że Noopept uszkadza nerw wzrokowy, albo jakieś neurony w tej okolicy. Może kwestia ciśnienia środgałkowego - nie badałem. Pogorszenie widzenia niestety jest permanentne.

@olgusia123 - wg mnie to niemożliwe, po prostu miałaś taką wadę i zbyt słabe okulary, czego nie odczuwałaś tak bardzo dopóki Noopept nie osłabił wzroku.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 82 / 5 / 0
U mnie z kolei Noopept niczego nie zmienił w tej kwestii. Mam wadę -1,75 w jednym oku, w drugim -3,5. Przez rok kuracji Noopeptem (z przerwami) nie zauważyłem pogłębienia się wady (badanie okulistyczne również nic nie wykazało). Być może to kwestia osobnicza.
- Jak się pan czuje?
- A dziękuję, doskonale :-)
  • 1987 / 108 / 0
To nie jest tak, że wada się pogłębia. Ja mam tyle samo dioptrii wady co zawsze. Problemem jest jakby to określić - ograniczenie pola widzenia i zaszumienie wizji.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 279 / 55 / 0
Jak wiadomo noopept podbija dzialanie stymulantow. Czy picie okolo 300 ml energoli ala redbull do noopeptu jest bardziej szkoduliwe niz picie ich normalnie? Pytam bo wczoraj sprobowalem i spodobalo mi sie ich dzialanie z noopeptem, a noormalnie juz go prawie nie odczuwam przez tolerancje, a nie chce czegos sobie zrobic.
  • 642 / 18 / 7
Nie jest bardziej szkodliwe, ale jak zauważyłeś wzmacnia ich działanie.
A po drugie kofeina hamuje BDNF, czyli neurogenezę. Czyli osłabia działanie noopeptu...
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 279 / 55 / 0
Rozumiem, dzieki za odpowiedź.
kofeina w znaczący sposób hamuje BDNF? W takim razie może zwiększyć troche dawke noopeptu, aby wyrównać aktywację z inhibicją? Teraz jem 20mg x2, moze 20mgx3 załatwiłoby sprawę?
Jestem mocno przyzwyczajony do tych zasranych energetków, i jeśli nie powodowałoby to znaczącego osłabienia noopeptu to wolałbym ich nie odstawiać.
EDIT: Znalazłem info, że kofeina powoduje wzmożoną produkcję BDNF.
http://www.dobrametoda.com/ARTYKULY/kawa.htm
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.