Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 845 / 12 / 0
No wlasnie, ostatnio trafilem na ta strone http://buy-gbl.com/ i jest tam rozroznienie na GBla produkowanego w chinach ( gorszej jakosci ) i niemczech. Z informacji tam zawartych wynika, ze BASF produkuje GBL w niemczech i to jest ten wlasnie lepszej jakopsci.
  • 69 / / 0
dorzucając swoje 3 grosze: każdą chemię gospodarczą można nabyć u pewnej firmy zaopatrującej całą europę w te rzeczy ;) nawet POCH się u nich zaopatruje i tylko przepakowuje odczynniki :P btw: GBL w pochu na firme można zakupić tylko :P
  • 554 / 5 / 0
dobra , degustacja zakończona powodzeniem ;D
  • 454 / 14 / 2
Ja was ludzie prosze o jedno, wezcie nie przeginajcie, bo nam chamy z okraglego, bialego budynku i GBL zablokuja, i ciekawe co wtedy zrobicie.
  • 845 / 12 / 0
Wlasnie kurwa!

http://edukacja.gazeta.pl/edukacja/1,10 ... denci.html

Jakim trzeba byc debilem, zeby jakiems typowi, kotry robi artykul dla gazety, mowic o najnowszych, niszowych dragach ?!

Przez takich zjebow, NIE DAJ KURWA BORZE (dobry bor nie jest zly), GBL zostanie zdelegalizowany (choziac raczej na pewno nie zostanie zwazajac, ze jest to srodek chemiczny masowo wykorzystywany w przemysle chemicznym itd)

Ale jednak, skad sie tacy debile biora ?

Raz na studiach mialem podobny wywiad, oczywiscie napisalme, ze zadnych nielegalnych dragow nie zazywam (chociaz zepewne przyjalem wiecej dragow ja sam, niz wszyscy ludzie z mojej grupy na studiach razem wzieci)

Konspira kurwa musi byc, nie moga sie chuja przypierdolic do takiego pieknego, taniego jak barszcz, draga jakim jest plyn do czyszczenia chromu %-D
  • 545 / 8 / 0
Jaka konspiracja? Każdy średnio ogarnięty pismak może tu wejść, przeczytać i dowiedzieć się wszystkiego co chce o narkotykach starych i nowych. Nie musi robić wywiadów, przecież te niby wypowiedzi na temat GBLa itp. to jak żywcem przepisane z [H]. Zresztą nie raz tak się piszę te gówniane artykuły.
  • 454 / 14 / 2
Ja mialem raczej na mysli jakies akcje z 6 czy tam 8 ml GBL i szpitalem i jeszcze zarekwirowanie butelki. Wszyscy widzimy, co sie dzieje teraz w gazetach na temat dopalaczy, bedziemy miec to samo pieklo z GBL, jesli nie bedziemy spokojni. Siedze teraz w UK, w listopadzie bodaj zablokowali GBL po smierci jakiejs idiotki, tak wiec, jak widac, niewiele trzeba.
  • 845 / 12 / 0
Ej znalalzem goscia, ktory sprzedaje nnostwo odczynnikow chemicznych m.in. GBL 100 ml firmy Merck Cz.d.a

Tym sie rozni od ludzi z allegro, ze sprzedaje te 100 ml za 40 zl.

Pil ktos GBla firmy merck ? Jestem raczej pewniem, ze to nie jest ten sam co ma pan samochodzik.

Cz.d.a czyli czystosc powinna byc ok.

Kuopowac czy nie ? %-D
  • 1 / / 0
Pytam z czystej ciekawości, bo zainteresowala mnie ta kwestia, a w najbliższym czasie zamierzam zacząć eksperymenty z tą substancją. Na wikipedii mozna przeczytac
Niektórzy sportowcy używają GHB ponieważ pobudza ono wydzielanie hormonu wzrostu[9]. Efekt ten związany jest z oddziaływaniem GHB na receptory muskarynowe, poprzez zwiększone wydzielanie acetylocholiny.
Jak to wygląda w praktyce?
pzdr
  • 545 / 8 / 0
Pan S. ma z BASF, w.g. info na stronie. Innego nie piłem.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.