...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 3244 / 555 / 0
mj to też chemia, tylko trzeba ją ulotnić
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 219 / 21 / 0
Tylko jeśli chodzi o kwestie naganiacza, cała reszta przemawia za esci. Najzabawniejsze, że epizody psychotyczne nie należą do skutków ubocznych esci. Kilkadziesiąt możliwych przyczyn psychozy(począwszy od dragów), a ty wybrałaś względnie bezpieczny antydepresant :nuts: co to kurwa, jakiś chłopiec do bicia?
لَا إِلٰهَ إِلَّا الله مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللهه
  • 134 / 18 / 0
Konkin pisze:
Siemanko digii ^^ jak tam mordo? Zaraz mi jebnie rok od ostatniej wpadki i będę mógł dumnie napisać rok abstynencji za mną :-D ty jakąś w czerwcu będziesz miał 2?
Siema mordeczko, spoko że tu zaglądasz jeszcze. Gratulacje za ten dłuuugi rok :D

Bo u mnie pełna wtopa, miałem kilka wpadek z tramadolem i metadonem. Zaraz po tym wydarzył mi się życiowy koszmar, po którym kompletnie odjebało mi i wylądowałem w psychiatryku, naćpany klonami i najebany. Tam mnie przeorali haloperidolem i innymi wynalazkami, tak że po wyjściu ze szpitala ponad 2 tyg. do siebie dochodziłem. Jak wyszedłem ze szpitala to poczułem się na tyle mocny, że mogę ćpać na sportowo. Warunki miałem idealne, bo dostęp do Tramalu wręcz nieograniczony. No i tak ze 3-4 miechy ćpałem na sportowo(1 raz w tygodniu, bardzo rzadko 2 razy).

W ten poniedziałek rozmawiałem z zajebistą terapeutką/psychiatrą, poświęciła mi swój prywatny czas na rozmowe ponad 2,5 h. Tak mnie nastawiła, tak mi mózg wyprała, że od poniedziałku znowu liczę dni trzeźwości na nowo. Jest o wiele łatwiej bo nie mam skręta. Mam pasje i zainteresowania w życiu. Farmakologicznie wspomagam się pregabaliną - zbija głody na opiaty do zera, drogie kurestwo ale warto spróbować. No i w sumie tyle, będę walczył bo mam o co.
Zjebałem.
Ale mam szansę naprawić.

P.S. te sprawy, co żeśmy na gg gadali już dawno załatwione, wszystko jest git a nawet lepiej.

Tak więc trzymaj się stary, nie idź moją drogą, dbaj tam o drugą połówkę i powodzenia :D pozdro
  • 219 / 21 / 0
no to na grubo poleciałeś. Trzeba mieć oczy dookoła głowy, bo zaraz stare gówno wchodzi uszami. Jak założe nowy numer to ci jakąś podeśle jbc, bo miałem zmianę lapka i wszystko poszło się jebać.

Edit: już właściwie nie wchodzę, raz na ruski rok zerknąć na detox, albo prawo, jakby ktoś potrzebował opinii, czy rady. Po za tym całkowicie odbiłem od tematu i lece przez życie, wiadomo, raz lepiej, raz gorzej...
لَا إِلٰهَ إِلَّا الله مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللهه
  • 102 / 10 / 0
Od teraz muszę wytrzymać na czysto minimum do maja, albo inaczej od dzisiaj nie mogę wydać ani złotówki na ćpanie. Dzięki temu odłoże pieniądze, tolerancja spadnie i będę bardziej nafukany kiedy to za 3 miesiące będę mógł wreszcie walnąć w klamę..

Dobra motywacje mam zajebistą, teraz skąd czerpać siłę żeby słowo ciałem się stało. Detox = nie wychodzenie z domu do maja bo każdy znajomy coś bierze, albo jest dilerem..
Nawet jak na ojca spojrze to cały czas mam przed oczami scenę ze snu z jego udziałem. " Nooo synek, niezły ten wasz władek jest, aa weź no posyp jeszcze to jeszcze matce zostawie " Ale to jeszcze można przeżyć. Czym zastąpić czas poświęcony na wszystko co bylo związane z ćpaniem czyli praktycznie cały dzień. Ale to tez da sie przezyc.. Najgorsze bedzie rozmawianie z ludzmi na trzezwo, ale wszystko do zrobienia. Dzisiaj się pogodzę z faktem że nie ma ćpaniao, zaczne ksiazki czytac i lepiej poznam rodzicow, jakis temat chyba znajdziemy. Te kurde w sumie to chyba calkiem spoko bedzie, musi byc spoko, przeciez nawet jeszcze wjebany nie jestem no i nie bede bo mnie to nie dotyczylo nigdy.

W maju napiszę tutaj znowu i zobaczycie ze nie rzucam slow na wiatr. :finger:

edit:Detox zacznę w przyszłym tygodniu bo za szybko to wszystko by się stało i 5 wziąłem z rana to przeciez nie wyrzuce, ale czulem po sobie że jest dobrze żadnego cisnienia i wgl

Nie pisz posta pod postem! scalono. whitealex
  • 761 / 13 / 0
Nawet po detoxie cpun pozostanie cpunem. Tak samo jak palacz palaczem i alkus alkusem
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 1124 / 0
Teraz to taki wład, że trzeźwość już jest lepsza i bardziej przejrzysta.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 102 / 10 / 0
O w kurwe.. To jak dostałaś taką wyjebkę to Ci tym momencie współczuję bardziej niż umierającym z głodu i pragnienia małym murzynkom z Afryki.
Chyba, że taki sort u Ciebie jest czymś spotykanym na codzień to już trochę mniej, bo pewnie już zdążyłaś się oswoić z zaistniałą sytuacją.
  • 3455 / 1124 / 0
Zdążyłam się oswoić, czasem zdarzają się nie-do-dupy czasoumilacze, a czasem się po nich ekstremalnie zdycha (ponoć jeden z moich BYŁYCH dilerów dosypywał jakichś psychotropów). Normalnie nie mam zjazdów, a że nie pośpię tę jedną noc czy nawet 2 po wciągnięciu to nie narzekam.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 761 / 13 / 0
[quote=misspill post_id=2406261 time=1485534996 user_id=158836]
(ponoć jeden z moich BYŁYCH dilerów dosypywał jakichś psychotropów).

Jakich...? Zamiast fety dostawałaś ADIPEX?
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.