i jest dramat. Walczę z mega sennością, nie jestem w stanie pracować, zero
koncentracji, mam jakby rozmyty wzrok, nic mi się nie chce i dodatkowo
depresyjne myśli wróciły. Aa No i jeszcze znowu napady objadania. Czy to są
skutki uboczne które mijają? Jak dlugo będę się tak czuć? Czy w ciągu 2
tygodni powinno zacząć działać? Coś mi się nie chce wierzyć, że tabletka
która teraz wywołuje u mnie taką depre i senność, nagle będzie działać
totalnie odwrotnie i będę radosna i pobudzona lekko.
edit.
Dodam ze 2 dni temu bylem caly dzien kompletnie bez sil ledwo chodzilem, od wczoraj juz normalnie sie poruszam jak zawsze..
W rzadkich przypadkach podczas zażywania fluoksetyny mogą wystąpić pewne skutki uboczne, ale anemia nie jest jednym z nich.
Obniżony poziom erytrocytów (czerwonych krwinek) może być spowodowany różnymi czynnikami, takimi jak niedobór żelaza, niedokrwistość, utrata krwi lub inne problemy zdrowotne. Podwyższony poziom limfocytów również może wynikać z różnych przyczyn, w tym infekcji, stanów zapalnych lub reakcji immunologicznych.
Może najpierw zbadaj sobie poziom żelaza, jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".