Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2780 / 39 / 0
Filozoof pisze:
Więc: czy takie np. 100mg daje większe efekty wizualne niż 100mg Hometa oralnie ?
:wall:

Metoksetamina nie powoduje większych OEV'ów. Chyba nie tego szukasz.
  • 3206 / 176 / 0
Chce pooglądać sobie coś. Ciekawszego niż, hometowe falowanie i wyginanie sie wszystkiego. + prawie brak CEVów.
Jeśli HOMET jest dla Ciebie mało wizualny to pozostaje już chyba tylko palone DMT.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 246 / / 0
FajnieJest pisze:
@mateoqwe: Nie licz na jakieś duchowe odpowiedzi na twojego posta. Ludzie niestety nadal oczekują pizdy, fazy, euforii...
Ja ci powiem, że mxe jest całkiem ok pod względem mistyki, ale dobremu kwasowi lub nawet salvii (!) nie dorówna.

właśnie widzę, że większość postów w tym dziale to posty typu :

ale miałem fazę, ale była piizzzz... euforia nei z tej ziemi, lepsze od koksu itp.

Jednak dla mnie ta substancja ma o wiele większe możliwości, czego dowodem są moje doświadczenia bardzo indywidalne, bardzo ciekawe, dające dużo do myślenia
  • 33 / / 0
po pierwszym kontakcie z tą substancją stanowcze MXE>DXM. zjazdu praktycznie brak, 50mg robi bardzo przyzwoicie, pozwala znaleźć własne stopy jeśli rozumiecie o co chodzi z poznawaniem i kontrolowaniem ciała :) śnieg pięknie pada, drzewa ładnie stoją wszystko jest ciekawe :) . pod koniec hallucinogen+słuchawki i też pięknie. Po kilku latach przerwy z dysocjantami bardzo udany powrót tak w skrócie :)
  • 585 / 3 / 0
po MXE są zajebiste CEVY
tylko że raz na jakiś czas. nie wiem od czego to zależy
.
  • 7 / / 0
Mam astmę oskrzelową, nigdy w życiu nie miałem prawdziwego ataku (jedyne skutki to zadyszka po wysiłku fizycznym), czy powinienem próbować MXE? a jeżeli tak, na pierwszy raz zarzucić normalnie, czy dawke kontrolną, powiedzmy 20mg, żeby zobaczyć czy mi nic nie będzie?
  • 3309 / 21 / 0
Przy RC dobrym zwyczajem jest zarzucać mniejszą dawkę, żeby sprawdzić czy nie jest się np. uczulonym.
sqrt(666)
  • 7 / / 0
A ile ta dawka miałaby mnie-więcej wynosić jeśli chodzi o metoksetaminę? I jakich objawów uczulenia mógłbym się spodziewać? Np DXM o ile mi wiadomo o wszystkich ludzi powoduje wyrzut histaminy, co objawia się swędzeniem, pokrzywką etc. Czy po MXE mam być zaskoczony podobnymi (i oznaczałoby to uczulenie), czy to będzie mieścić się w granicach normy?
  • 6172 / 435 / 12
Ja bym dał 20mg. Po samej metoksetaminie żadnego swędzenia, ani innych objawów alergicznych nie uświadczyłem. Tylko diureza może spowodować uszkodzenia dermatologiczne (brakuje wody -> skóra wysycha -> swędzi -> drapanie niszczy naskórek). By tego uniknąć, pij wodę, lub napój izotoniczny podczas fazy.

Każdy inny objaw alergiczny oznaczałby, że faktycznie masz na to alergię.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 7 / / 0
A czy jest tutaj ktoś na forum, bądź ktoś kto zna kogoś, kto ma alergię na MXE? Z powodu słabych S&S na ten tydzień- czy test bardzo małej ilości, np.: 5-10mg dałby rezultaty? Zależałoby mi tylko na sprawdzeniu reakcji alergicznych, nie na działaniu rekreacyjnym. Natomiast za dwa tygodnie chciałbym przyjąć donosowo 30-80mg (zależnie jak wypadnie test sortu kolegi z 50mg) z kilkoma osobami przy idealnym S&S (puste mieszkanie, łóżka/śpiwory, napoje izotoniczne, każdy będzie miał na uszach słuchawki z utworami wybranymi przez kolegę-entuzjastę DXM + tymi, które wydają nam się odpowiednie). Moje dotychczasowe doświadczenie to 2x MDMA, kilka dni DXM w bardzo małych ilościach (rzędu 10 tabsów i dojadanie po 10 co parę godzin), mj, kilkanaście różnych JWH. Myślicie że to dobry pomysł? Na co mógłbym zwrócić uwagę?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.