Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 230 / 12 / 0
@up
Pisałem ale cisza.

Ale jak nic innego to klon raczej powinien przejsc nie? Inaczej robie haje
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 2392 / 663 / 0
To że masz w historii IKP recki na klony w żadnym stopniu nie daje Ci to gwarancji na otrzymanie kolejnej recki. Sądzę podobnie jak kolega piszący przed tobą iż raczej nie przejdzie. Teraz od 1wszego listopada po tej nowelizacji to już wgl.
  • 104 / 14 / 0
Mam dość dziwne pytanie. Czy jest sens łączenia clona (dajmy na to 2mg) z alprazolamem (dajmy na to 0,5 mg). alpra działa na mnie w takiej dawce znakomicie przeciwlękowo, clon natomiast miorelaksacyjnie, długo i daje boost (energię - klon mnie nie usupia, alpra owszem) i odwagę do działania. Zestaw taki byłby stosowany okazjonalnie, do załatwiania ważnych spraw "na mieście". Góra raz w miesiącu. Są ku takiemu połączniu jakieś wyraźne przeciwskazania? Ktoś stosował takie kombo?

EDIT:

Dodam również że leczę się na GAD, lęk wolnopłynący i fobię społeczną (leczenie sprowadza się do przyjmowania escitalopramu 20mg/dobę od dwóch lat gdzieś + chloroprothixen 30mg doraźnie na noc, gdy mam problemy z zaśnięciem ). Nie wiem czy to info jest istotne w kontekście mojego pytania, ale jeżeli może się przydać to zamieszczam taką adnotację.
  • 9 / / 0
Jak najbardziej łączenie klonazepamu z alprazolamem ma sens
jest nawet takie RC benzo kture jest połączeniem tych dwóch
i nazywa się Klonazolam.
  • 362 / 49 / 0
Przeciwwskazań nie ma, ale może się skończyć urawnaym filmem jak przesadzisz. Jeżeli zachowasz dobre dawki to będzie git chociaż zawsze jak ja łączyłem to klon mi przjemowal działanie I alpry nie czułem zbytnio.
  • 1670 / 306 / 0
W klonazepamie najgorsze jest to, że wrzucasz - długo nic. Bierzesz drugiego, a tu nagle boom, obraz spowolniony, dopiero pierwszy wszedł... A drugi już niebawem się zaĺaduje. I zaczyna się problem.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 5985 / 1237 / 43
Mieliście kiedyś benzo noda ?
Ja dzisiaj w aptece, po klonach, bromku i lorku.
Najważniejsze to nie zasnąć i nie rozbić niczego.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1670 / 306 / 0
Benzo noody mam po klonazepamie, lorazepamie i klonazolamie. Na chwilę tak jakbym był między jawą a snem. Za zamkniętymi oczami widzę obrazy, jakieś miejsca, w których mogę się poruszać wedle woli. Otwieram oczy i jest normalnie.
Albo jak skupię się na słuchaniu muzyki na słuchawkach, to potrafię zasnąć na siedząco nawet nie wiem kiedy.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 1536 / 396 / 13
Ta flualpra to jednak jest zabijaka, znajomy mi mówił jak poszliśmy na chińczyka i wpierdalałem jakiś makaron i mi glut z nosa zwisał… zupełnie o tym nie pamietam a na światło dzienne wychodzą coraz to ciekawsze fakty %-D

Edit: o kurwa to juz wiem skąd ta chińska wróżba :korposzczur:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1670 / 306 / 0
Bo benzodiazepiny się dawkuje biorąc małe porcje np. 0,5 mg klona co 2-3 godziny, a nie 2 mg od razu. Przy mojej tolerce po 1 mg klonazepamu czuję się wyraźnie zrobiony, po 1,5 mg nadaję się tylko do siedzenia w mieszkaniu, bo jestem tak najebany, że mnie znosi. 2 mg na dzień dobry by mnie rozjebały i tak samo dawkuje się ultra mocne benzo jak Klonazolam czy flualprazolam. Co to za przyjemność z fazy jak nic nie pamiętasz plus potencjalnie nagadałeś głupot i narozrabiałeś. Niektórzy nawet w sklepach kradną na nieświadomce.
Jak kupować RC Benzo, to tylko w prochu i dawkować roztwór. Tabletki zawierają gigantyczne dawki tylko dla benzoterminatorów
ODPOWIEDZ
Newsy
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.