Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1893 / 182 / 0
@TRD: Podawalem drona w miksie z empekiem, ale pocislo mnie i pobieglem szybko do klopa. Chyba nawet nie zdazylo klepnac.
  • 4807 / 271 / 0
Mnie rozbawił prze potężnie typ który wlewał w dupę metkat fioletowy
sam nadmanganian podawał czy tak chorą ilość w proporcji do pseudoefki?
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1522 / 73 / 0
Z niedokończonej syntezy pewnie, chyba że mangan szpadlem odmierzał, wtedy miałby prawo nie przereagować. Ciekawe jak objawia się znieczulenie po penciaku PR, co dewianci, który pierwszy? %-D
tekst powyżej =/= prawda
  • 1893 / 182 / 0
Piecze i sraka jest, nie do wytrzymania. Nie polecam!
  • 597 / 2 / 0
No w sumie przynajmniej biedapedron znieczuli po chwili dupsko %-D Co do tego typa od metkatu - nie wiem ile on czego sypał, sądząc po tym że lał w dupe nieprzereagowany utleniacz to pewnie szpadlem w rzeczy samej to odmierzał.

Dersu - pogódź się z tym, że pentedron jest do niczego, zanim przyjdzie Ci do głowy żeby spróbować wetrzeć go pod naplet albo pod powieke %-D .
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 1893 / 182 / 0
Szczegolnie tej pierwszej opcji nie polecam %-D W kwestiach afrodyzjakalnych Foxy nadal rzadzi (a gdzies na bl czy df jakis czlowiek twierdzil ze 4-AcO-DIPT jest jeszcze lepsze do tych spraw). BTW, czytalem na hypie ze ktos tam wcieral sobie alfe w napleta, czyzby w koncu jakies sensowne zastosowanie tego mozgojeba hahaha
Moze jednak pojdzmy into the pentagram bo za duzy offtop sie robi ;)
  • 170 / 1 / 0
Kurwa mać przerobiłem tego przedwczoraj z 0.7g lekkim chujem (od 10:00 do 2:00). Na początku malutki szczurek ale efekty takie: (o niby spoko, ale to ni chuja nie to, jak przerabiało sie w przeszłości inne ketony) i po tym oczekiwało się rozpierdolu. Zjadłem łącznie może od 11:00 do północy łącznie z 0.7g? I dopiero po tych dawkach powyżej 100mg efekty były zajebiste. Myślę, że gdybym zajebał na początek ze 150 oral, a później malutkie dawki, gdy czuję, że schodzi działanie to bym miał o wiele ekonomiczniejszy i lepszy rozpierdol. Po takim maratonie dzęki suplementacji zjeby nie było wmusiłem, żeby coś zjeść ale nie było najgorzej, dużo płynów, izotoniki, na sen benzosy i żyć nie umierać. Serce w normie- chyba, że to nie był kurwa pentedron %-D

Zbieganie ze stromych gór z precyzją chirurga, omijając każdą przeszkodę :gun: Zajebioza

Jak myślicie po takim maratonie (2 dni temu) po uzupełnieniu witamin przez dużą ilośc antyoksydantówm (z tego co wyczytałem to biorą udział w produkcji dopaminy) mógłbym dzisiaj przyjebać węża?
Uwaga! Użytkownik Regulator Kwasowosci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3205 / 176 / 0
Satif pisze:
Z niedokończonej syntezy pewnie, chyba że mangan szpadlem odmierzał, wtedy miałby prawo nie przereagować. Ciekawe jak objawia się znieczulenie po penciaku PR, co dewianci, który pierwszy? %-D
A myślisz że nie spróbowałem? %-D

rozpuszczałem w kilka ml, normalnie działa, nie wiem jak wy to podajecie że was piecze :cheesy:
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 597 / 2 / 0
Ja nie wiem czy piecze, nie próbowałem, zgaduje :D Jest sens w ogóle ketony w dupe pompować, czy to opcja jak ktoś ma nosek popsuty? %-D

@Regulator Kwasowosci
Drogi regulatorze, jeśli pytasz o to czy umrzesz, to nie. Jeśli pytasz o to czy to ma sens, to też nie. Nie rób ciągów na pentedronie, nie jeden juz poświęcił się w imie nauki żebyś Ty nie musiał tego robić. pentedron się do ciągów nie nadaje. W ogóle do niczego się za bardzo nie nadaje jak się ma porównanie do innych ketonów, takie jest moje zdanie. Ale jeśli już bierzesz, to zczynaj od 120-150, a potem dociągaj mniejsze ilośći. Czy tam dojadaj. Inaczej, jak sam zuważyłeś, nie ma sensu. A po ciągu na biedapedronie zrobisz sobie jajecznice z mózgu, i będziesz to wciągał nadal, choć dwie z trzech kresek bardziej pogorszają Ci samopoczucie niż poprawiają. :D Śfiństwo, trzeba inwestowac chociaż by w NEBa, jeśli ma być zdeko po dopaminie.
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2013 przez TRD, łącznie zmieniany 1 raz.
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 1893 / 182 / 0
Jest to opcja ekonomiczna :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.