Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Mnie rozbawił prze potężnie typ który wlewał w dupę metkat fioletowy
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Dersu - pogódź się z tym, że pentedron jest do niczego, zanim przyjdzie Ci do głowy żeby spróbować wetrzeć go pod naplet albo pod powieke
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
Moze jednak pojdzmy into the pentagram bo za duzy offtop sie robi ;)
Zbieganie ze stromych gór z precyzją chirurga, omijając każdą przeszkodę
Jak myślicie po takim maratonie (2 dni temu) po uzupełnieniu witamin przez dużą ilośc antyoksydantówm (z tego co wyczytałem to biorą udział w produkcji dopaminy) mógłbym dzisiaj przyjebać węża?
Satif pisze:Z niedokończonej syntezy pewnie, chyba że mangan szpadlem odmierzał, wtedy miałby prawo nie przereagować. Ciekawe jak objawia się znieczulenie po penciaku PR, co dewianci, który pierwszy?
rozpuszczałem w kilka ml, normalnie działa, nie wiem jak wy to podajecie że was piecze :cheesy:
@Regulator Kwasowosci
Drogi regulatorze, jeśli pytasz o to czy umrzesz, to nie. Jeśli pytasz o to czy to ma sens, to też nie. Nie rób ciągów na pentedronie, nie jeden juz poświęcił się w imie nauki żebyś Ty nie musiał tego robić. pentedron się do ciągów nie nadaje. W ogóle do niczego się za bardzo nie nadaje jak się ma porównanie do innych ketonów, takie jest moje zdanie. Ale jeśli już bierzesz, to zczynaj od 120-150, a potem dociągaj mniejsze ilośći. Czy tam dojadaj. Inaczej, jak sam zuważyłeś, nie ma sensu. A po ciągu na biedapedronie zrobisz sobie jajecznice z mózgu, i będziesz to wciągał nadal, choć dwie z trzech kresek bardziej pogorszają Ci samopoczucie niż poprawiają. :D Śfiństwo, trzeba inwestowac chociaż by w NEBa, jeśli ma być zdeko po dopaminie.
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.