Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1893 / 182 / 0
@TRD: Podawalem drona w miksie z empekiem, ale pocislo mnie i pobieglem szybko do klopa. Chyba nawet nie zdazylo klepnac.
  • 4807 / 271 / 0
Mnie rozbawił prze potężnie typ który wlewał w dupę metkat fioletowy
sam nadmanganian podawał czy tak chorą ilość w proporcji do pseudoefki?
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1522 / 73 / 0
Z niedokończonej syntezy pewnie, chyba że mangan szpadlem odmierzał, wtedy miałby prawo nie przereagować. Ciekawe jak objawia się znieczulenie po penciaku PR, co dewianci, który pierwszy? %-D
tekst powyżej =/= prawda
  • 1893 / 182 / 0
Piecze i sraka jest, nie do wytrzymania. Nie polecam!
  • 597 / 2 / 0
No w sumie przynajmniej biedapedron znieczuli po chwili dupsko %-D Co do tego typa od metkatu - nie wiem ile on czego sypał, sądząc po tym że lał w dupe nieprzereagowany utleniacz to pewnie szpadlem w rzeczy samej to odmierzał.

Dersu - pogódź się z tym, że pentedron jest do niczego, zanim przyjdzie Ci do głowy żeby spróbować wetrzeć go pod naplet albo pod powieke %-D .
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 1893 / 182 / 0
Szczegolnie tej pierwszej opcji nie polecam %-D W kwestiach afrodyzjakalnych Foxy nadal rzadzi (a gdzies na bl czy df jakis czlowiek twierdzil ze 4-AcO-DIPT jest jeszcze lepsze do tych spraw). BTW, czytalem na hypie ze ktos tam wcieral sobie alfe w napleta, czyzby w koncu jakies sensowne zastosowanie tego mozgojeba hahaha
Moze jednak pojdzmy into the pentagram bo za duzy offtop sie robi ;)
  • 170 / 1 / 0
Kurwa mać przerobiłem tego przedwczoraj z 0.7g lekkim chujem (od 10:00 do 2:00). Na początku malutki szczurek ale efekty takie: (o niby spoko, ale to ni chuja nie to, jak przerabiało sie w przeszłości inne ketony) i po tym oczekiwało się rozpierdolu. Zjadłem łącznie może od 11:00 do północy łącznie z 0.7g? I dopiero po tych dawkach powyżej 100mg efekty były zajebiste. Myślę, że gdybym zajebał na początek ze 150 oral, a później malutkie dawki, gdy czuję, że schodzi działanie to bym miał o wiele ekonomiczniejszy i lepszy rozpierdol. Po takim maratonie dzęki suplementacji zjeby nie było wmusiłem, żeby coś zjeść ale nie było najgorzej, dużo płynów, izotoniki, na sen benzosy i żyć nie umierać. Serce w normie- chyba, że to nie był kurwa pentedron %-D

Zbieganie ze stromych gór z precyzją chirurga, omijając każdą przeszkodę :gun: Zajebioza

Jak myślicie po takim maratonie (2 dni temu) po uzupełnieniu witamin przez dużą ilośc antyoksydantówm (z tego co wyczytałem to biorą udział w produkcji dopaminy) mógłbym dzisiaj przyjebać węża?
Uwaga! Użytkownik Regulator Kwasowosci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3205 / 176 / 0
Satif pisze:
Z niedokończonej syntezy pewnie, chyba że mangan szpadlem odmierzał, wtedy miałby prawo nie przereagować. Ciekawe jak objawia się znieczulenie po penciaku PR, co dewianci, który pierwszy? %-D
A myślisz że nie spróbowałem? %-D

rozpuszczałem w kilka ml, normalnie działa, nie wiem jak wy to podajecie że was piecze :cheesy:
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 597 / 2 / 0
Ja nie wiem czy piecze, nie próbowałem, zgaduje :D Jest sens w ogóle ketony w dupe pompować, czy to opcja jak ktoś ma nosek popsuty? %-D

@Regulator Kwasowosci
Drogi regulatorze, jeśli pytasz o to czy umrzesz, to nie. Jeśli pytasz o to czy to ma sens, to też nie. Nie rób ciągów na pentedronie, nie jeden juz poświęcił się w imie nauki żebyś Ty nie musiał tego robić. pentedron się do ciągów nie nadaje. W ogóle do niczego się za bardzo nie nadaje jak się ma porównanie do innych ketonów, takie jest moje zdanie. Ale jeśli już bierzesz, to zczynaj od 120-150, a potem dociągaj mniejsze ilośći. Czy tam dojadaj. Inaczej, jak sam zuważyłeś, nie ma sensu. A po ciągu na biedapedronie zrobisz sobie jajecznice z mózgu, i będziesz to wciągał nadal, choć dwie z trzech kresek bardziej pogorszają Ci samopoczucie niż poprawiają. :D Śfiństwo, trzeba inwestowac chociaż by w NEBa, jeśli ma być zdeko po dopaminie.
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2013 przez TRD, łącznie zmieniany 1 raz.
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 1893 / 182 / 0
Jest to opcja ekonomiczna :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.