Jako że jesteś uzależniony od malych dawe benzo, zwiększyłem ostatnio dawkę. Do tego co wieczór lufka zioła i przetrwałem najgorsze 3 dni.
Olsweniajaco zgasiło skręta.
Teraz pozostała redukcja alpry, mam już wyliczone połówki do podstawki.
Jak będą komplikacje to co 2-3 dni wrzucę pregabaline.
Teraz już kurwa musi się udać.
Żeby załodzić organizm biorę seriami parokstyne. Dawki skuteczne ale bez uzależniania się stąd stosuje parę dni przerwy po 10 dniach.
Ta walka mówi być wygrana.
Do tego momentu aż będę czysty i będę mógł trzeźwo rozwiązać swoje emocje.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
17 lutego 2022Zniszczony34 pisze: Po ilu dniach od odstawienia kodeiny branej kilka razy w tygodniu dawki max 240mg zazwyczaj mniej moge zacząć brać ssri escitalopram? Po 3-4 dniach jak już po fizycznym skręcie nie będzie śladu już będe mógł czy za wcześnie? Jakieś suplementy moge dodać które pomogą dodatkowo na depresje po odstawieniu opio?
Brał ktoś ogólnie ssri w celu wyjścia z tego uzależnienia i podzieliłby sie wrażeniami?
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.