...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 3244 / 553 / 0
Nie dałem radym tym razem zesjc CT. Za długo traum z poprzednich prob.
Jako że jesteś uzależniony od malych dawe benzo, zwiększyłem ostatnio dawkę. Do tego co wieczór lufka zioła i przetrwałem najgorsze 3 dni.
Olsweniajaco zgasiło skręta.
Teraz pozostała redukcja alpry, mam już wyliczone połówki do podstawki.
Jak będą komplikacje to co 2-3 dni wrzucę pregabaline.

Teraz już kurwa musi się udać.
Żeby załodzić organizm biorę seriami parokstyne. Dawki skuteczne ale bez uzależniania się stąd stosuje parę dni przerwy po 10 dniach.

Ta walka mówi być wygrana.
Do tego momentu aż będę czysty i będę mógł trzeźwo rozwiązać swoje emocje.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 579 / 130 / 0
17 lutego 2022Zniszczony34 pisze:
Po ilu dniach od odstawienia kodeiny branej kilka razy w tygodniu dawki max 240mg zazwyczaj mniej moge zacząć brać ssri escitalopram? Po 3-4 dniach jak już po fizycznym skręcie nie będzie śladu już będe mógł czy za wcześnie? Jakieś suplementy moge dodać które pomogą dodatkowo na depresje po odstawieniu opio?
Brał ktoś ogólnie ssri w celu wyjścia z tego uzależnienia i podzieliłby sie wrażeniami?
SSRI można brać już w trakcie skręta. Mnie paroksetyna praktycznie przy pierwszej dawce redukowała najgorszy ból psychiczny spowodowany brakiem serotoniny po tramadolu. Na właściwy efekt przeciwdepresyjny (neurogeneza) czeka się 2-3 tygodnie, więc im wcześniej zaczniesz tym lepiej.
  • 3245 / 622 / 0
w dzień rozkminiaj kung fu z uzależnieniem, a w nocy odpoczywaj regeneracyjnie, nieprzypadkowo pewne rodzaje lekarstw łyka się żeby działały w trakcie snu...za dnia zagłuszaj ciśnienia, nawet relaksem mocnych legalnych ziół np. terapia to pomocnicza dodatkowo moim zdaniem może pomóc nie zaszkodzi. a nie tam chemia i w 2 dni oświecenie. IMO
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / 8 / 0
żeby zasnąć, czasami właśnie chemia jest konieczna. a dobrze wiemy jak to jest ze snem przy odstawce i jeszcze długo po.
Uwaga! Użytkownik Maheleta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 880 / 365 / 6
No pewnie że wiemy, dzisiaj pierwszą "czystą" noc będę przeżywać na swoim świadomym nie-wymuszonym brakiem dostępu źródła, gdyż żródło jest tuż za rogiem. Zapraszam do mojego wątku.
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 515 / 110 / 7
Już 11 dzień bez kodeiny może tym razem się uda to rzucić w końcu :D Dodam że robię to bez obstawy lekowej (tylko 2 razy po 0.5mg alpry wrzuciłem) może za jakiś czas zdecyduję się na sajko tripa to dodatkowe siły do walki
  • 1037 / 245 / 0
Gratulacje tylko nie złam się jak ja to zrobiłem po 2 miesiącach pilnować będziesz się musiał jeszcze długo po odstawce aż nie znajdziesz innego zajęcia które podniesie ci endorfiny wtedy machniesz ręką na te jebane tabletki
  • 22 / 8 / 0
czym jest ten slynny rowerek?
Uwaga! Użytkownik paniwarka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 3 / 0
No to chodzące nogi poprostu "nie kontrolowane rls" jak to mowie
  • 56 / 9 / 0
W nocy zamieniam się w spoconego Armstronga zapierdalającego na Tour de France. Pierdolone zielone tabletki, 3 dzień detoksu...
she loves you again
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.