Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 49 / / 0
Re: 4-FMA
Nieprzeczytany post autor: zawodnik »
Pytanko. 125mg na całonocny rave przejdzie si?

Pierwszy raz z substancja. Mała tolerka na wszystko.
  • 227 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ćbvn »
Myślę, że będzie okej. Oczywiście polecam rozpuścić to w odrobinie wody, nie sniffować ;)

Po nocce jest duża szansa, że będzie ciężko zasnąć, ale niespanie po FMA wcale nie wykańcza i nie jest nieprzyjemne.
Bump! Teraz pytanie z mojej strony. Wszyscy, którzy spróbowali 4-FMA/-3-FEA w odpowiedniej dawce p.o wiemy, że ta substancja jest cudowna, lecz trzeba uważać z dawkowaniem! Tutaj rodzi się moje pytanie.

Mam wagę, elektroniczną, która mierzy do dwóch miejsc po przecinku, oraz odważnik.
Jest jednak pewien problem, mianowicie ta waga ma trudności zważyć coś w małych ilościach (mam na myśli właśnie fluoroamfetaminy). Nieraz nasypię dość trochę puchu i wyskakuje np 0,05mg, innym razem nie wyskoczy nic, jakbym tam nic nie nasypał :O Innym znowu razem wyskoczy 0,06g a po chwili SAMO Z SIEBIE zmieni się np na 0,04 lub 0,08...

Do czego zmierzam? Potrzebuję wagi, która jest dokładna do ważenia małych ilości materiałów.
Chodzi mi o dokładność, oraz niezbyt wysoką cenę, gdyż waga będzie używana sporadycznie.

Z góry dzięki za odpowiedzi, pozdro dla wszystkich ! ;)

Scalono. MrRabbit,
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 481 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: testerr »
18 października 2017Ćbvn pisze:
... 0,05mg ...
kwasa w krysztale ważysz?

Na psychonaut wiki jest polecana bardzo dobra waga:
https://psychonautwiki.org/wiki/Dosage

Ale większość chińskich wag w okolicach zera przeskakuje - taka wada układu ważącego, który przy małych wartościach zaokrągla do zera, żeby waga wyglądała na bardziej dokładną.
Najlepiej położyć coś (np. monetę) na szalce - wtedy masz np. 125 mg i jeśli chcesz mieć powiedzmy 40 mg substancji to sypiesz do 165 mg.
Przy większych wartościach przeskakiwanie jest znacznie mniejsze.

Druga rada: trzymaj telefon, komputer z wifi, itd. itp. z dala od wagi.
Zauważyłem kiedyś złe wskazania jak waga leżała tuż przy karcie wifi.
Król Jest Tylko Jeden
  • 1387 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: pindyjski »
Testy od SINu wykazały, że 4-FMA od jednego z vendorów najprawdopodobniej nim nie jest. Marqius i Mecke, które powinny wybarwić się na, odpowiednio, niebieski i zielonkawy, wybarwiły się na jasnożółty i pomarańczowo - czerwony. Beware!
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 5321 / 959 / 0
Nieprzeczytany post autor: ledzeppelin2 »
Ktoś probowal z obu zrodel i ma porownanie ?? "Nieciekawie" to wyglada gdyby np. okazalo sie ze jest to np.4-FA
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 243 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: ergoSum »
Miał ktoś tak po tym, że wszystko spoko - działanie i afterglow, a za kilka dni dopiero naprawdę mocny dołek serotoninowy?
"Drugs are so fucking good... they're soo good. They're actually so damn good that they'll ruin your life. This is how good they are!" Louis C.K.
  • 1387 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: pindyjski »
Wyniki testów pasują do dimetylonu, więc najprawdopodobniej jakaś pochodna katynonu o wyczuwalnym serotoninowym działaniu.
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 594 / 34 / 0
Nieprzeczytany post autor: zakriahh »
Miałem to w samplach dobry miesiąc temu i całkiem spoko. Lekko oprószony opuszek palca odświeżył po nieprzespanej nocy.
Przy moim skromnym ketonowym doświadczeniu, niemal ze 100% pewnością stwierdzam, że wygląd jak i działanie nie były zbliżone do BK, które miałem okazję spożywać.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9577 / 1888 / 2
Nieprzeczytany post autor: Stteetart »
23 października 2017pindyjski pisze:
Wyniki testów pasują do dimetylonu, więc najprawdopodobniej jakaś pochodna katynonu o wyczuwalnym serotoninowym działaniu.
dimetylon jest nieaktywny.
23 października 2017ergoSum pisze:
Miał ktoś tak po tym, że wszystko spoko - działanie i afterglow, a za kilka dni dopiero naprawdę mocny dołek serotoninowy?
Oczywiscie, ze jest taka mozliwosc.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 243 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: ergoSum »
Najlepsze, że nawet 5-HTPem ciężko było to połatać oraz małymi dawkami sertraliny.
Na nogi postawiły mnie dopiero 4-MPH i wenlafaksyna w drobnych dawkach. Mogła się przyczynić też do tego PEA trochę mam wrażenie. Jak coś źle kminie to poprawcie.
"Drugs are so fucking good... they're soo good. They're actually so damn good that they'll ruin your life. This is how good they are!" Louis C.K.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.