Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Pierwszy raz z substancja. Mała tolerka na wszystko.
Po nocce jest duża szansa, że będzie ciężko zasnąć, ale niespanie po FMA wcale nie wykańcza i nie jest nieprzyjemne.
Bump! Teraz pytanie z mojej strony. Wszyscy, którzy spróbowali 4-FMA/-3-FEA w odpowiedniej dawce p.o wiemy, że ta substancja jest cudowna, lecz trzeba uważać z dawkowaniem! Tutaj rodzi się moje pytanie.
Mam wagę, elektroniczną, która mierzy do dwóch miejsc po przecinku, oraz odważnik.
Jest jednak pewien problem, mianowicie ta waga ma trudności zważyć coś w małych ilościach (mam na myśli właśnie fluoroamfetaminy). Nieraz nasypię dość trochę puchu i wyskakuje np 0,05mg, innym razem nie wyskoczy nic, jakbym tam nic nie nasypał :O Innym znowu razem wyskoczy 0,06g a po chwili SAMO Z SIEBIE zmieni się np na 0,04 lub 0,08...
Do czego zmierzam? Potrzebuję wagi, która jest dokładna do ważenia małych ilości materiałów.
Chodzi mi o dokładność, oraz niezbyt wysoką cenę, gdyż waga będzie używana sporadycznie.
Z góry dzięki za odpowiedzi, pozdro dla wszystkich ! ;)
Scalono. MrRabbit,
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
18 października 2017Ćbvn pisze: ... 0,05mg ...
Na psychonaut wiki jest polecana bardzo dobra waga:
https://psychonautwiki.org/wiki/Dosage
Ale większość chińskich wag w okolicach zera przeskakuje - taka wada układu ważącego, który przy małych wartościach zaokrągla do zera, żeby waga wyglądała na bardziej dokładną.
Najlepiej położyć coś (np. monetę) na szalce - wtedy masz np. 125 mg i jeśli chcesz mieć powiedzmy 40 mg substancji to sypiesz do 165 mg.
Przy większych wartościach przeskakiwanie jest znacznie mniejsze.
Druga rada: trzymaj telefon, komputer z wifi, itd. itp. z dala od wagi.
Zauważyłem kiedyś złe wskazania jak waga leżała tuż przy karcie wifi.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Przy moim skromnym ketonowym doświadczeniu, niemal ze 100% pewnością stwierdzam, że wygląd jak i działanie nie były zbliżone do BK, które miałem okazję spożywać.
23 października 2017pindyjski pisze: Wyniki testów pasują do dimetylonu, więc najprawdopodobniej jakaś pochodna katynonu o wyczuwalnym serotoninowym działaniu.
23 października 2017ergoSum pisze: Miał ktoś tak po tym, że wszystko spoko - działanie i afterglow, a za kilka dni dopiero naprawdę mocny dołek serotoninowy?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Na nogi postawiły mnie dopiero 4-MPH i wenlafaksyna w drobnych dawkach. Mogła się przyczynić też do tego PEA trochę mam wrażenie. Jak coś źle kminie to poprawcie.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.