Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
Z takich czasami się dawało.
czyli w sam raz żeby ładować na przerwie w gimbudzie
N2O zarzucałem tylko kilka razy ale podobno jak weźmiesz z 5 w krótkich odstępach czasu - powiedzmy ok 45min to potem pojawia się taka inna dziwna faza, która utrzymuje się kilka h - może o niej napisze ktoś kto siedzi w temacie ;).
Plankq pisze:Siemka, jestem nowy na forum i mam srednie doswiadczenie z narkotykami. Ogolem poszukuje idealnego narkotyku utrzymujacego sie krotko ale o mocnym dzialaniu. Pomyslalem ze sproboje z N2O poniewaz bita smietane mozna dostac w kazdym sklepie. Nie poslugiwalem sie instrukcjami, jedynie na spontanie mieszalem tlen:n2o 1:2 a nastepnie wpuszczalem powietrze do torebki foliowej bo po balony nie chce mi sie latac. Mam po tym slaba faze, moze troche moniejsza niz po papierosie czyli nic szczegolnego jedynie lekkie rozbawienie. Zawsze w domu mialem faze na chodzenie z pokoju do kuchni a potem znowu do pokoju. Mocna faza zaczyna sie (u mnie) po okolo 2 minutach od inchalacji, przy dalszym wciaganiu to potrafilem do 20 minut byc na fazie. Potem tak do 40 minut urzymuje sie lekkie rozbawienie, co zauwazyl moj kumpel ktory mnie pilnowal po ktoryms tam razie. Oprocz tego mialem piskliwy glosik co u mnie nie jest normalne bo mam glos basowy. Mieszalem go z tabaka i rozpucholem i nic szczegolnego, moze sa jakies ciekawsze mixy :D. Jezeli nie lubicie byc najebani w 3 dupy to g. rozweselajacy jest idealny.
To o czym piszesz to ja bym nazwal podtrucie dwutlenkiem wegla, :P
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".