ODPOWIEDZ
  • 5985 / 1237 / 43
Moja mama zawsze mi mówiła, żebym był zawsze czysty i w świeżej bieliźnie, bo nigdy nie wiadomo czy, i kiedy do szpitala nie trafię.
Wziąłem sobie te rady do serca.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1536 / 396 / 13
Znaczy sie trafiłeś do szpitala? Mają tam wifi?

Pamietam jak raz leżałem pod kroplówką postury kościotrupa i mi sie poluzowała i trochę krwi sie wjebalo do tego wenflonu. Akurat nie było pielęgniarek w pobliżu więc poprosiłem panią co sprzątała czy mi może założyć z powrotem. Nie miała rękawiczek ale to w sumie jak pokojówka trochę, wiec na higienie costam musiała sie jednak znać.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 5985 / 1237 / 43
Korzystam tylko z mydła w płynie, regularnie dezynfekując nacisk dozujący.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 624 / 0
Znajomy powiedział że ta pseudoperfuma z biedronki to podróba LaCosta.
8438993.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 709 / 139 / 0
Przeczytałem cały wątek i chciałbym się odnieść co do smrodu w autobusie i innych środkach komunikacji miejskiej, co również wielce mnie oburza. Rozmawiałem że swoją ukochaną na ten temat i twierdzi ona iż w niektórych przypadkach śmierdzieli trzeba być wyrozumiałym bo ktoś może mieć np chore jelita, jechać 30km do domu busem i popuścić po drodze i co ma zrobić. Może i ma trochę racji ale mimo wszystko mnie to wkurwia. Czasem jadąc autobusem czuć od kogoś taki smród który nie wiem czy bym wygenerował jakbym siedział miesiąc na skręcie i się nie myl. Wypowiedzcie się
:tabletki:
  • 3245 / 624 / 0
Po kawie jebie z mordy okrutnie. Najbardziej jak trzeba z kimś gadać jest problem,. Po jednej i po drugiej stronie rozmowy. To jest chyba podlegający lobby światowego spisek producentów przemysłu kawowego, żeby o tym nie rozmawiać i zaakceptować ten nietypowy efekt uboczny picia kawy.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 565 / 2
Co Ty opowiadasz @Verbalhologram mocna parzucha wyżera Ci smród z japy, że nic nie świeżego z niej nie czuć, tak samo jak szczoteczkowanie zębów.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 624 / 0
Nie ma reguły, jak przy alkoholu, zależne czy na pusty żołądek, czy męczymy się fizycznie po kawie, nie jebie za każdym wypiciem, co nie zmienia faktu że się z tym wiąże.
  • 932 / 169 / 0
19 stycznia 2024krzychv pisze:
Przeczytałem cały wątek i chciałbym się odnieść co do smrodu w autobusie i innych środkach komunikacji miejskiej, co również wielce mnie oburza. Rozmawiałem że swoją ukochaną na ten temat i twierdzi ona iż w niektórych przypadkach śmierdzieli trzeba być wyrozumiałym bo ktoś może mieć np chore jelita, jechać 30km do domu busem i popuścić po drodze i co ma zrobić. Może i ma trochę racji ale mimo wszystko mnie to wkurwia. Czasem jadąc autobusem czuć od kogoś taki smród który nie wiem czy bym wygenerował jakbym siedział miesiąc na skręcie i się nie myl. Wypowiedzcie się
To zwróć tej osobie uwagę grzecznie to może coś pomyśli na przyszłość.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 1536 / 396 / 13
@FAMAS1980 masz jakies dobre protipy jak nawiązać udany dialog?
Spoiler:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.