19 stycznia 2022Dragster30 pisze: @Jacok ty żyjeszBardzo się cieszę, że nie dołączyłeś do nieboszczyków, pamiętam Cię sprzed wielu lat jak jeszcze brałeś kodeine...
No ale teraz zchodze na tramcu i łodzie, wyjechałem na miesiąc, może pomoże.
Ciekawe co tam u @Camel
o ile nie masz skłonności .
Grunt byś nie pił alkoholu dla podbicia fazy.
Mi czasem żołądek szwankuje przy cięższych potrawach, ale znam ludzi którzy nic nie brali i mają gorzej z żołądkiem.
Mialem usg ostatnio i dobrze wyszło.
Może nie powinienem tego pisać, bo to woda na młyn do dalszego cpania .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Co innego jeśli w diecie znajduje się sulfogwajakol. Ta substancja sama w nadmiarze powoduje pewne problemy zdrowotne z tego, co mi wiadomo. Jeśli do tego dorzuca się inne narkotyki, to już faktycznie zabawa na ostrzu noża.
Sam jednak święty nie jestem:P
Gdy byłem w ciągu na K to raczej przyjmowałem w miarę oczyszczoną wiadomo z czego.
Tjoko zdarzało się łączyć z wódzią, o browarkach nie muszę przypominać.
DXM często gęsto przed wszystkim, ale to w przeszłości. Teraz nie czuję potrzeby przyjmowania.
Przygoda trwa już kilkanaście lat. Oczywiście nie jest tak, że samymi opiatami człowiek żyje:)
Mam się dobrze, pracuję, ciężej z czasem wolnym.
Ja także mimo ciągów na rozmaitych opio, miałem też czasami okresy, że nie czułem potrzeby brania.
Teraz zjeżdżam z ciągu na PST.
Oczywiście już myślę kiedy tu znowu przygrzać, jednak zdroworozsądkowo muszę przeczekać całość zespołu odstawiennego i może teraz ciągu nie robić:)
Nie żałuję ani minuty żadnej, ani złotówki żadnej z tym związanej.
Moje życie, mój syf!
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.