Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 3588 / 583 / 1
Dostałem grude w gratisie, zastanawiam sie ilev tam może być porcji. Mowicie, żeby walic doklamkowo 200? Zaraz wrzyce fote pod tym listem abyście mogli na oko oszacować ile tego mam przyjac.
Długo to trzyma? Bardzo sie cieszę czytając, że nie jest się wystrzelonym.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 3588 / 583 / 1
IMAG5153.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

• 3588 / 583 / 1
Proszę o scalenie.
Czy moze rozkruszyc i wypic z napojem? To byłoby to samo co bombka?

• 658 / 53 / 0
Wesoło zaczynasz dzień %-D

Tak, a nawet lepiej bo nie będzie Ci wyżerało żołądka w jednym miejscu jak przy bombce. Roztwór się elegancko rozprowadzi.

Polecałbym Ci tylko to popić, żeby nie niszczyć sobie zębów ;)

Edit. I co do ilości. Jak na moje oko masz tam właśnie z 0,2g
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 3588 / 583 / 1
A ile z tej trudy? Polowe?

• 658 / 53 / 0
Połowę na każdą dziurę :D
Chaos Aksjologiczny
  • 3588 / 583 / 1
Przed chwilą mówiliśmy, że najkorztstniej będzie w napoju... Wg, ją poważnie pytam czy w klame czy per os

• 447 / 50 / 0
Nie do nosa, zjeść. Tego się nie wciąga.
  • 658 / 53 / 0
No pisałem przedtem, że zjeść. Drugi post miał charakter żartobliwy, sugerujący tylko żebyś po prostu zjadł całość na raz.
Chaos Aksjologiczny
  • 605 / 89 / 0
Ja miałam ostatnio 4-cec tak odrobinę słonawe, aż tak nie szczypało przy sniffie i spływu żadnego sobie nie przypominam :D może wszystko zostało w nosie.. Po prostu spływ nie był jakiś tragiczny.

150mg per nos wyjebał mnie ładnie z paputów. Lekkie zaburzenia równowagi i widzenie w 3D, niby wszystko cacy, bomba jest.. Ale ja jednak wolę 4cmc i 3cmc :D W klefedronach jest coś, czego nie ma w 4-cec, dlatego może mam takie, a nie inne wymagania :D

Miałam okazję testować go już po raz czwarty w tym roku i za każdym razem jednak czegoś mi brakuje. Odczynnik w ocenie ogólnej jest całkiem spoko, ale mając pod ręką ceemce, mój wybór byłby oczywisty ;]
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
ODPOWIEDZ
Newsy
Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.