Do zobaczenia na parkiecie!
23 września 2017HaQu pisze: Nigdy nie byłem na ego dropie ale od jakiegoś czasu kusi mnie pójście, polecacie?
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Ze swojej strony również polecam! Chociażby nawet dla nowego doświadczenia. Ach, już się doczekać nie mogę.
Hajpowe ustawki zawsze na propsie
Osobiście mam nadzieję, że będzie to do połowy lutego. No i zostaje jeszcze kwestia klubu. Trochę mi przykro, bo zetpete mi się bardzo podobało i już byłam zaznajomiona z tym klubem więc czułam się bezpiecznie..
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.