Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Na wstępie zaznaczę, że substancja skierowana jest tylko do ludzi, którzy nie mają oporów podawać sobie I.V
Ja jako, że nie biorę dożylnie, musiałem spróbować bardziej krępującej metody P.R co skutkowało większym dawkowaniem i słabszymi efektami.
0.5mg - kompletnie nic
1.0mg - lekkie uspokojenie, ledwo wyczuwalne jakiekolwiek działanie
3mg - wreszcie jakieś konkretniejsze działanie, bardzo przypominało mi buprę, wyciszające, rozluźniające, lekko stymulujące. Nadal subtelnie
5mg - Dawka jak dla mnie idealna, czuć wszystkie wspomniane efekty + sedacja.
Wszystkie efekty trwały maks do 3 godzin. Wspomnę jeszcze, że moja tolerancja jest niemalże zerowa (150mg kody - ok, 300mg -bdb) obecnie od półtora miesiąca nie brałem PST czy kody.
Uważam, że zabawa dosyć droga dla zwykłych użytkowników, którzy nie biorą dożylnie. Kompletnie nie opłacalne, natomiast substancja ciekawa, bardziej zabawka innymi niż iv drogami podania. W sam raz nadaje się na wieczory. Póki nie spadną ceny to nawet I.V się nie opłaca.
Jeżeli przyjąć, że jest słabszy o 7x od fentasia to towar jest czysty i bardzo dobrej jakości. Dawki się pokrywają z efektami.
Wstępny Trip Raport z testów Butyr-Amid`u / R.o.A - Sniff
Tolerka: zerowa, ostatni raz zopiatowałem sie jakies 4-5 miechów temu
19:33 - Sniff 2mg butyr-amid`u
19:34 - Sniff 1mg butyr-amid`u
19:39 - Coś zaczyna klepać :D lekki początek euforii i delikatne uczucie takiego jakby nie pokoju czy tam strachu, ale ogólnie jest si, jako że fajki mi sie skończyły a nikotyna wzmacnia działanie opio to ,żem zadzwonił do łepka w celu wysempienia papierosa
19:40 - działanie coraz bardziej przybiera na sile, w głowie czuć takie fajne uczucie które ciężko mi wołgle ubrać w słowa
19:41 - temperatura ciała delikatnie zaczyna wzrastac i pojawia sie dość odczuwalne to słynne opiatowe ciepełko
19:42 - z każda chwilą pizda przybiera na sile, ale abo se wkrencam albo z prawej strony w okolicach nad sutem coś mnie delikutaśnie ze 3-4 razy zakłuło
19:43 - nastrój coraz bardziej sie poprawia i myślę, że jeszcze dłuższa chwila i będzie można to nazwac euforią
19:44 - to dziwne uczucie we łbie naprawde mocno sie zwiększyło, i teraz to już naprawdę czuję konkretnie ,że jestem ukurwiony :E
19:46 - o kuhwa ale sie skurwiłem :E zajebiscie jest :D
19:49 - w chuj już czuć to [opiatowe ciepełko] w środku i coraz bardziej odczuwam we łbie to uczucie że sie oćpałem jak skurwesyn
19:51 - powoli zaczynam sie już pocić z powodu tego opiatowego ciepełka, ale samopoczucie nie poprawiło sie jakoś kurwenie mocniej nadal jest tylko nieco podwyższone a do euforii to jeszcze w chuj daleko.
19:57 - działanie nadal wraz z upływem czasu przybiera na sile, teraz już sie zacząłem naprawde obficie w chuj pocić
20:00 - no coraz konkretniej jest
20:10 - no miło jest ale bez rewelancji
20:16 - chyba zaczyna schodzić
20:23 - Sniff 1-2mg butyr-amid`u
20:39 - no jakos nie czuje za bardzo tej dorzutki
20:44 - no lipa
20:56 - dopiro leszcz z mojom fajkom przylazł i jeszcze sie okazało, że ostatniom miał i na pół spolilim... kuhwaaaaa :-/ tak jak myślałem nikotyna w chuj wzmocniła działanie, kurwa że też na samym początku działania nie zapoliłem... spocilem sie jak po przerobeniu 10g pentedronu w 24h :E i dalej poce sie jak skurwesyn i z letka niedobrze mi sie zrobilo ale euforii nadal brak
21:28 - Zeszło wpizdu i źle sie czuje...
Zostało mi sie jeszcze jakies 5-6mg i to planuje zajebać per rowa ewentualnie może zwaporyzuje abo jebne po kablach bo przypadkiem okazało sie ,że jednak mam pod renkom igłe
iv > waporyzacja > pr > sniff
Przy waporyzacji jesteście w stanie osiągnąć stan czegoś na znak "wejścia" czego nie uświadczycie w przypadku konsumpcji doodbytniczej czy donosowej. W ogóle odradzam marnowanie materiału takimi drogami podania, jeśli nie chcecie się kłóć to palenie jest najsensowniejszą opcją, różnica pomiędzy wapo a sniff/per rectum jest KOLOSALNA. Tak samo różnica w przypadku iv a wapo jest KOLOSALNA.
butyr-fentanyl ma potężną moc ale trzeba odpowiednio do niego podejść.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.