NIE ZNACZY ZE NA CIEBIE ZADZIALA TAK SAMO !!
ZACZYNAJCIE OD 2 MG !! po 5 mg ludzie ladowali w szpitalach.
Na lizergamidzie, nigdy nie zapomnialem kim jestem , a tutaj to sie zdarza !!
Ja pierdziele. Cpunskowosci ciezko sie wyzbyc. I tak bedziesz cpal i cpal. Nie wazne ze kupisz 3 sztuki z mysla na przyszlosc. Cpunie jebany wycpiesz to wszystko jak tylko uslyszysz dzwiek sms w paczkomacie.
Jedyny ratunek to zamawiac raz na tydzien , 3 gramy ketony z paczkomatem na piatek.
Wtedy ogarnie sie prace itp;.
Oczywiscie skonczylo sie na dawce 20 mg. Bodyload do przezycia ale efekty MIZERNE. NIE WARTO sie bawic dzien po dniu. To nie dziala. Cpun sie zawsze ludzi ze zadziala ...
Euforia nieziemska, rozrywajaca cialo wrecz. Obłed ze sluchania muzy, ale gdzie psychodela ??
Kwestia nastawienia moze. Wczoraj jeszcze 1 g klefa przerobilem od rana. Moze to styralo mozg ?? W sensie, ze nastawialem sie ze mnie nieźle trzepnie, a ze jeszcze zjadlem 4cmc to w ogole bo juz glosy slyszalem :D jesli tak, to bede jadl klefa przed tripami. Moze uwolniona dopamina z klefa ... i trip mial charakter obłędu ?
Opisze po krotce wczorajszy dzien:
Po prostu mialem tak ze odlatywałem z muzyką. Przy kawałku santany europa moje myśli kreowały skrajne emocje. Czułem sie jak kokon lezacy na lozku, zwijajacy sie razem z muzyką. Czułem jak rozwijam się i kurczę. Wizualnie, to jakas gra swiatla powodowala ze na otwartych oczach widzialem rzeczy ktore nie sa smugami swiatla. Wyobraznia dopowiadala swoje. Moja twarz w lustrze byla tak zdeformowana, ze az sam sie siebie przestraszylem. Co chwile lapalem sie na tym, ze juz nie wiem kim jestem. Ze jestem emocja ktora jest w tej chwili we mnie, Ona powodowala ze moglem byc drzewem, nagle zesztywnialym i po prostu sie tak czulem. Moje cialo zaczynalo sie tak zachowywac. Po chwili robilem eksperyment i okazywalo sie, ze to tylko emocje a cielesnosc sie nie zmieniala.
Bardzo ciekawe to doswiadczenie bylo.
Rozne rzeczy przechodzily przez moje cialo i kazda powodowala inne skrajne zachowanie.
Wiekszosc tripa spedzilem w lozku.
Na plus, ze jedzenie smakuje oblednie. Mozna jesc , pic, . Na plus efekt antydepresyjny- Jestem po tripie, a mam ochote skrobac tak dlugiego posta.
To co powoduje ze to bylo silne, to to, ze zaden lizergamid nie dal mi takich uczuc. Powiem, ze one sie umywaja . Inny rodzaj uniesienia.
Pozdrawiam
5mg rozpuszczone w roztworze dalem pod jezyk, drugie 5 mg wciagnalem . Po chwili efekty zalosne wiec dopierdzielilem.
Wczoraj 10 mg oral rozjebalo system, ale mialem przerwe 4 miesiace.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Co do sposobu administracji tytulowego zwiazku, zdecydowanie polecam sniff! Wejscie nastepuje blyskawicznie wraz z mocniejszym 'bodyloadem', nie mam tu na mysli typowego dyskomfortu towarzyszacemu ladowaniu sie sajko, a mocna stymulacje, ktora dodatkowo kilkukrotnie poteguje euforyczne jebniecie :D Po skrocie 2C-B-FLY mozna w srednich dawkach (10mg sniffem
@EDIT: A no i to wszystko wrzucane przy kurwacji 225mg wenlafaksyny / dziennie - albo te antydepresanty to walek jak chuj, albo juz nie wiem co sie tu odpierdala :huh:
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
W jaki sposób te zjawisko zostaje wywołane przez tę substancję? Myślałem, że psychodeliki praktycznie nie oddziałują na organizm w sposób stricte fizyczny (nie licząc podwyższonej temperatury i bicia serca w czasie tripu).
biorąc pod uwagę tempo powstawania co raz to nowszych i bardziej złożonych substancji, nie mamy zbytnio pojęcia o tym co tam siedzi i jaki ma wpływ na nasz organizm, zwłaszcza jeżeli chodzi o działanie długofalowe
im bardziej analogowe analogi, tym gorszy wpływ mają na ciało, czy chodzi o ketony, czy o psychodeliki
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.