Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 47 / 4 / 0
w domu do 3ml
poza domem do 2,5ml żebym w miarę prosto chodził :-D
  • 47 / 4 / 0
w domu do 3ml
poza domem do 2,5ml żebym w miarę prosto chodził :-D
  • 993 / 49 / 0
da sie osiagna GBL taki efekt jak po 2-3 piwkach? bo z tego co zauwazylem to albo nic nieczuc albo najbka jak po wodzie
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 2779 / 48 / 0
Oczywiście, że da się osiągnąć coś namacalnego. Równoważnik to IMO 1,3-1,5ml, a powinno być nawet lepiej, bo przecież wiadomo że alko obciąga gieblowi. ;-)

Jeśli 1,5ml nie robi cię jak 2-3 piwka, to gratuluję wtopienia kasy na jakiś shit albo tolerki. Kasa wróci w przeciągu miesiąca, tolerka będzie męczyć zdecydowanie dłużej...

Na początku ciągu (da się inaczej, lol?) = 1,4ml i powinno być si, w trakcie dochodzi do 1,7ml.
2ml to już grubo w trakcie, ale trzeba liczyć się z ewentualnymi nodami, 2,5ml to w 90% już usypiaczo-powalacz.
  • 164 / 3 / 0
mnie 2 mml po przerwie takiej miesiecznej zrobiło na mega wesoło. Pozniej dolewka 1.5 to juz zamuł . i nastepne 1.5 mml i zgon chu. wie gdize :-D
  • 993 / 49 / 0
czyli kupilem szit? tolerki niemam, po 1.5 raczej nic nieczulem po nastepnym bylem juz jak najebany woda
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 44 / 2 / 0
domino_jachas pisze:
czyli kupilem szit? tolerki niemam, po 1.5 raczej nic nieczulem po nastepnym bylem juz jak najebany woda
1.5 niekoniecznie musiało Cię porobić, a jeśli wrzuciłeś kolejną porcję za szybko to nic dziwnego że czułeś najebkę jak po wódzie. Spróbuj 1.8-2 ml. Powinno być ok.
  • 50 / 1 / 0
Jaka dawka wg Was (samego giebla) powoduje noda? Nie spanie, tylko totalny zjazd, ze sie nie da kogoś obudzić z dwie godziny, mozna sie udusić swoimi rzygami i inne takie rozkoszne sprawy ;) ja brałam niedawno 4 ml i tylko było mi wesoło i dziwnie przez chwile, po czym (nadal czując zawroty głowy i lekkie otępienie) zupełnie świadomie poszłam spać i normalnie, powoli zasnęłam jak zawsze. Watpię, zeby była to utrata przytomności. A z tego co czytałam, to juz jest naprawdę duża dawka. Dodam, ze nie jestem w ciagu i nie mam tolerki. A efekt zgona jest mi potrzebny, dłuższa historia, ale w skrócie chce zniechęcić swoją kuzynke gimbuskę do dziwnych eksperymentów i pokazać jej jak wyglada przedawkowanie, zeby sie wystraszyła i zapamiętała. Juz od jakiegoś czasu chciała cos wziac ze mną, wiec pomyślałam ze dam jej na swoim przykładzie gieblowej nauczkę. Niech nawet wezwie pogotowie jak sie zeschizuje. ;p boje sie tylko, czy to wypali, bo nigdy taki nod w sumie mi sie nie zdarzył. Co myślicie?
  • 3363 / 360 / 0
swoją kuzynke gimbuskę
Dobra dobra, chuju. Nikogo po G nie zgwalcisz bo swiadomka raczej w tym gieblowym snie jest, takie jakby budzenie sie / slyszenie co sie dzieje.
  • 50 / 1 / 0
Nikogo nie zamierzam gwałcić, a tym bardziej podawać cokolwiek osobom trzecim. Wszystkie specyfiki biorę zawsze sama i dla siebie, no chyba ze mnie ktoś znajomy poprosi,zeby się podzielić. Pytałam, bo ludzie pisali tu niestworzone historie, ze wzywali pogotowie, krzyczeli znodowanej osobie do ucha, w FAQ przeczytałam, ze podczas gieblowego snu mozna sie np. poparzyć, bo jest to krótka śpiączka, z której przez pewniej czas nie da się wyłudzić, ale nie jest niebezpieczna. Wszystkie uzyskane info chcę przetestować na sobie i tylko dlatego, ze juz sie naczytałam, ze ten nod to nic poważnego tak naprawdę i sam mija
ODPOWIEDZ
Newsy
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.