Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1049 / 10 / 0
MDMA z 6-APB?? Hmmm, tylko po co? Lepiej wziaz osobno kazda z nich w wiekszych dawkach.
Z kofeina nie ma sensu niczego miksowac (bardzo duza tolerancja, ultra krotki czas dzialania oraz bardzo meczance serce)
  • 1198 / 10 / 0
nie polecam 6-APB + 2C-P. Serducho za bardzo wpierdol dostaje a napiecie miesni jest straszne. Nie warto imho. Juz lepiej do benzofuranu jakas tryptaminke dorzucic.
  • 1876 / 23 / 0
150 mg 6-APB + 20mg 2C-I dorzucone z 3 h po załadowaniu APB - miks iście na impreze psytransową , 5h ciągłej ekstazy i rozpływania się w dzwiękach.
Następny plan to 6-APB + meskalina czuję ze może byc naprawdę ciekawie .
  • 1951 / 15 / 0
Co myślicie o miksie furanów z 5-IT? Jakie dawki? I który furan lepiej, a może oba?
  • 6255 / 446 / 12
Ja robiłem taki miks ( http://talk.hyperreal.info/benzofurany- ... l#p1108845 ), ale w nietypowym S&S. Wnioski wyciągnij sam. :)
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1951 / 15 / 0
Nie opisałeś działania, i dawka tego API była chyba trochę zbyt niska, żeby się przebiła? Czy nie?

Myślę nad 5apb+5api 75mg:75mg, albo 50mg 5apb, 50mg 6apb, 50mg 5api.
  • 6255 / 446 / 12
Działanie było ogólnie stłumione przez tolerkę i klony, więc mało mam do powiedzenia.xd

Wal 75+75 piątek. :D
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1951 / 15 / 0
API podkręci empatię? Bo u mnie piątka silnie euforycznie działa, za to empatia dość mizerna jest, a chciałem to wyrównać. Najlepiej bez szóstkowego rozleniwienia.
  • 37 / / 0
Wpadł mi dziś w łapki 1g etylonu. Na jutrzejszą noc planuje ostrą zabawę z 6-APB po dwóch tyg przerwy. Oczywiście chce przyprawić benzo etylonem? jakie proporcje i czego się spodziewać?
Drugie pytanie. Nowe kusi :-D czyli etylon. Czy jak nieco dziś samego etylonu skosztuje to porządnie odsypiając na jutro będzie benzo działało ok? Dziś benzo nie mogę, bo jutro pod po południu muszę coś załatwić a po benzo mam masakryczny zjazd.
  • 1198 / 10 / 0
zadziala wyraznie slabiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.