Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 381 / 12 / 0
prosze o pilna odpowiedz. Wypilem 0.3 wodeczkie i przez przypadek zjadlem tabletke nasenu (zolpidem). Co bedzie? To bezpieczne polaczenie?
  • 189 / 1 / 0
hehe jak to nie prowokacja to nie nic ci sie nie stanie tylko bardziej cie zmuli

co do klonow to strasznie mnie po nich suszy i dlatego tak duzo piwska do niego pije a potem odpjerdalam %-D
Uwaga! Użytkownik maniek123321 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 641 / 16 / 0
carnage: teraz masz przesrane :moody:
  • 420 / 2 / 0
carnage, jakbys przez przypadek dojadl jeszcze kilkanascie nasenow, co jest prawdopodne, to tez sie nic nie stanie, a co tu mowic o jednej tabletce. Ja czesto mialem taka sytuacje, ze bralem najpierw przykladowo kilka estazolamow, wypijalem kilka browarow i jak to po takim miksie bylem przyjemnie wyluzowany, lekko krecilo sie w glowie. Nastepnie szedl sniff 20-30 mg zolpi po ktorym momentalnie trzezwialem, czulem sie jakbym nic nie wypil ani nie bral benzo. No a skoro jestem trzezwy i gotowy do dzialania, to trzeba bylo leciec po kolejne browary i wrzucic wiecej benzo i zolpidemu, zolpi to zdradliwa kurwa ale bardzo bezpieczna w sensie jakichs powaznych skutkow zdrowotnych.
  • 348 / 4 / 0
Umrzesz carnage. Leć do OD.

A tak serio to zluzuj wiesz co bo tu ludzie robili większe debilizmy i wychodzili z tego cało. Więc raptem 1 tableteczka najwyżej Cię zmuli bądź zaśniesz na stojąco.
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2011 przez vool, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2518 / 28 / 0
maniek123321 pisze:
no wlasnie bo zadnego uzasadnienia nie widze tylko Poziom Twoich ostrzeżeń : [5] i nie moge kliknac
masz teraz wplywy i mozesz cos z tym zrobic ;-) bo nie chodzi tylko tu o mnie
Jak już napisałem wcześniej nie mam wpływu na to żeby Pani moderator v. opisywała swoje warny. Była już o tym dyskusja wśród moderatorów, ale nie przyniosło to skutku. Jeśli chcesz to zawsze możesz napisać jej PM z zapytaniem skąd ten warn.

Ja schodzę z dawek klona, ale co z tego jak przy okazji kupiłem dzisiaj kilka piw i tym łechtam swoje receptory gaba :wall: Poza tym miałem wziąć dzisiaj tylko 2mg, ale przyjechał do mnie jeden użytkownik tego forum i zjadłem kolejne 2mg, Czas na przerwę od wszystkiego, a w szczególności od benzodiazepin, bo przyznam, że w swojej długoletniej, ćpuńskiej karierze nie miałem tyle przypałów ile przez ostatni rok intensywnego stosowania benzo :emo:

Można się tym gównem bawić raz na jakiś czas, szczególnie alprazolam nadaje się na imprezy, żeby mieć lepszą bajerę, ale nie żeby jeść to non-stop.
  • 4 / / 0
nie pijcie panowie do klonow bo nie pamietam NIC jak zawsze :emo:
  • 4 / / 0
dzielnicowy to ty mi teraz dales bana na moje konto za jakie zasmiecanie? wes odblokuj 123321

Już tłumaczyłem, że bana może dać tylko administrator, Ja co najwyżej mogę dać ostrzeżenie. Trzy aktywne ostrzeżenia = ban, przynajmniej kiedyś tak było. Poza tym masz w logach kto cię zbanował. Dzielnicowy
  • 1743 / 26 / 0
Mi tylko raz zdarzyło się dostać ostrzeżenie bodaj v. mi dał hehe :D Ze dwa lata temu ;-)
Dzisiaj zadowolony paczusią trampka się delektuje, sam napis GRUNENTHAL i znaczek uwaga przyprawia mnie o dreszcze hehehe :cheesy:
P.S. Od poniedziałku mam kurs więc będę tylko wieczorami wpadał na hypka, jak co zawsze niedoświadczonym benzokjadom co mogę to pomogę ;-)
  • 2518 / 28 / 0
A Ja mam za to delikatne objawy po odstawieniu opiatów (makiwara, opium) po niemal miesięcznym używaniu. Staram się trzymać jak najmniejszej dawki klona, ale nerwy i ogólnie wszystko co związane z życiem w tym brudnym, postkomunistycznym mieście bez przyszłości skłania mnie do sięgnięcia po małą biała tabletkę z krzyżykiem :-( Trening silnej woli i terapia powinny pomóc w przezwyciężeniu tej chęci. Mam nadzieję, że po raz kolejny jakoś z tego wyjdę. 2miesiące dawki 2mg do 4mg. Nie powinno być tak źle. Bywało, że jadłem pół blistra w jeden dzień i wtedy było naprawdę nieprzyjemnie, a teraz zjadę z dawek i postaram się odstawić całkowicie na jakiś czas, by dać odpocząć styranej psychice.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.