https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
4 ho met
4-HO-MiPT F
4-AcO-DMT F
i w sumie jakiegoś zróżnicowania w fazie nie zauważyłem 4-HO-DET będzie inny ?
4-HO-DET jest inny. Po 35 mg wizuale są bardzo subtelne. Czuć lekką dysocjację oraz jak pisze kolega wyżej czuć sporą euforię.
Sądzę, że warto spróbować.
Ciekaw jestem jak będzie się komponował z 4-HO-MET. Mam ochotę to zmiksować.
Problem byłby na pewno z konkretnym różnicowaniem między 4-ho-met a 4-ho-det, one akurat działały na mnie zbyt podobnie.
Mowa tu oczywiście o dawkach od 30-35mg, bo poniżej tej ilości to poza 4-aco-dmt (które jest bardzo charakterystyczne w moim przypadku) działają praktycznie tak samo.
Co do takiego 4-ho-mipta, to działa na mnie bardzo podobnie do 4-aco-dmt i tutaj może miałbym problemy z odróżnieniem jednego od drugiego. Chociaż... aco-dmt prawie w ogóle nie wpływa negatywnie na moje ciało, a po ho-mipt'cie zawsze mnie telepie i chce mi się rzygać na wejściu.
No cóż, niczego innego to nie dowodzi, jak tego że działanie psychodelików to kwestia bardzo osobnicza.
Ps. dobrze widzieć Twój avatar, derb. Może przyczynisz się nieco do podniesienia poziomu forum, bo ostatnimi czasy coraz więcej tu debili.

Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.