4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1521 / 72 / 0
Olsztyn - detal 50zł, 10g po 300zł - do wyboru puder i kryształ.
tekst powyżej =/= prawda
  • 397 / 3 / 0
Wawa - 100 w porywach do 90. Jakość - już sam nie wiem, albo tolerka, albo kiedyś był lepszy. Tak sobie poczekam, może kiedyś mnie znajdzie (mam nadzieję, że przed sylwestrem) jakiś lepszy w lepszej cenie ;)
  • 353 / 5 / 0
W Katowicach i okolicach nadal po 70 zł kryształ/puder? Ciekawe czy uda mi się znaleźć przed sylwkiem dojście ... :diabolic:
Myślałem ,że po delegalizacji strasznie skoczy cena a tu ładnie nie wybija się powyżej 100 zł. W Gdyni dostałem puder za 80 zł walił strasznie mefem z czasów legalu był nieco brązowy i... powodował zero euforii mimo swojego zapachu co mnie strasznie zdziwiło. Było tylko same naspidowanie.
  • 2 / / 0
Puławy.
80zł-kryształ.Naprawdę warto było.
  • 26 / / 0
a jak panowanie Kalisz /Ostrow wlkp ?
Uwaga! Użytkownik tymcz_k nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 246 / 1 / 0
@MAKbet: moze dlatego ze mef nie miał zapachu, a to co jebalo to nieprzereagowane ścierwo aka metyloamina?

btw, czytajac sobie ten watek... jak myslicie czy to co jest teraz sprzedawane jako mef ma w ogóle coś wspólnego z tym mefem, który murti oceniał jako względnie czysty przed 1,5 roku? mef jest wciskany jako MDMA, 4mec jest wciskany jako mef, da sie w ogole ogarnac cos sensownego jako zwyczajny user? skad ci ludzie z 3 postami nagle sa tak swiecie przekonani ze potrafia odroznic 4mmc puder od 4mec puder? ja bym za chuja nie odróżnił (przed spróbowaniem) a znamy się bardzo dobrze z obiema substancjami.
czy da sie w ogole ogarnac krajobraz po delegalizacji czy teraz wszystko moze byc wszystkim i nawet ci co handluja nie wiedza co maja?
Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2011 przez fouc, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 397 / 3 / 0
@fouc Mam wrażenie, że jest tak jak piszesz. Kupujesz i masz loterię, byle wyglądało podobnie i klepało podobnie a co tam jest chuj wie. Ale nawet wizualnie ten szit różnie się zdecydowanie od tego co było kiedyś. Nudzi mnie to już. Może jakaś odmiana dostępna w rc-shopach? Zależy mi na empatii, coś najbliżej MDMA. Całe naspeedowanie mam w dupie.

Żeby nie było off-topa. Dowiedziałęm się, że w Łodzi stoi po 80. Nie testowałem, ale mam zamiar :D
  • 7 / / 0
prawda, jak juz ktos wyzej napisal teraz wszystko co podobnie wyglada i kopie nazywane jest mefem. w Rybniku duzo podrob za 60zl jest, mef co byl 1-1,5 roku temu 90
'torn apart between promise and realty'
  • 11 / / 0
a jak sprawa w szczecinie wyglada ktos sie orientuje ? albo w okolicach ? :)
  • 22 / / 0
Panowie da rade wgl ostac w Gdańsku 4-MMC??? wszyscy wpychaja 4-MEC a jak pytam czy to normalny mef to kazdy odpowiada ze tak ;/
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.