ODPOWIEDZ
  • 1198 / 8 / 0
chyba sam musisz sprawdzic.
  • 247 / 1 / 0
wie ktoś może jak z trwałością tego związku?
  • 2428 / 91 / 0
W sumie znam odpowiedź na to pytanie ale wole sie upewnić jeszcze
Czy zachodzi tolerancja krzyżowa między mefedronem a 6-APB ?
I drugie czy spotkał sie ktoś z tym żeby ładowało sie ponad 2,5h i dalej euforii nie było czuć ? :(

Btw - co do sniffa to podziwiam ludzi którzy walili to w nos , 5mg przydusiło mnie na 2-3 sek , a 10mg nosem na grube 15-20 sek nos nie boli ale przydusza kurewsko :(
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
jak z kompulsywnym zażywaniem? szybko pojawia się chęć połknięcia kolejnej porcji czy też dociągnę na 125 mg przez kilka godzin?
  • 410 / 8 / 0
tolerancja krzyżowa w moim odczuciu nie zachodzi bo gdyby tak było to nie zadowalała by mnie dawka 200mg, co do tego, że po 2.5h euforii nie czuć to znajomego z praktycznie 0 doświadczeniem 150 nie porobiło więc ciebie być może też nie klepnie.
  • 2428 / 91 / 0
No właśnie jakaś lipa była euforii kompletnie 0 :'(
Sort jest ok na pewno bo znajomego kilka dni temu rozjebało fest nawet dorzucenie 25C-NBOMe nie pokazało euforii , ale za to tym razem działanie zupełnie inne poznałem tego związku przede wszystkim muzyka brzmiała przewspaniale nie była to co prawda klasa 25D-NBOMe ale na prawdę cudnie brzmiała , i psychodela teraz była dość pokaźnych rozmiarów , ale też nieogar był strasznie wzmocniony :(
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 115 / 3 / 0
serotoninowa tolerka?
  • 2428 / 91 / 0
Jeśli mefedron marnuje całą serotonine a tak nie jest z tego co kojarzę to na to by wyglądało , tylko że ja żadnego serotogenika od dość dawna nie testowałem .
Zrobię kilka dni przerwy i spróbuje jeszcze raz no i stestuje na kimś bez jakiejkolwiek tolerki i dopiero potem zezwe sklep że lipa %-D

A i tak apropo to dawkowanie powinno wyglądać tak
Poniżej 80kg - 130mg
powyżej 80kg - od 180mg zaczynać inaczej peak będzie bardzo ale to bardzo krótki
Tak przynajmniej mówią opisy osób które testowały to , Ci którzy byli wyjebani euforycznie na kilka dobrych godzin zawsze ważyli poniżej 80kg , a ciężsi albo mieli bardziej lajtową euforie albo bardzo krótki peak .
  • 115 / 3 / 0
a kiedy ostatni raz jadles 6-APB? moze jest tak jak z MDMA, ze slabo dziala brane czesciej niz co 2 tyg?
  • 2428 / 91 / 0
12 dni temu przy czym jeszcze miałem tolerke po 25C-NBOMe i 25D-NBOMe , więc raczej nie ,znajomy zarzucał ostatnio 3 dni z rzędu i działało słabiej ale jednak działało , a to był mój dopiero drugi raz z 6-APB
ODPOWIEDZ
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."