Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2129 / 30 / 0
Czyli to samo co DF. Z tą różnicą, że mamy tutaj więcej ekstraktu w kapsułkach.
Nadal jednak doradzam nasiona.
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 1026 / 31 / 0
Dzięki. Z tego, co widać, te z shamanshopu mają jeszcze większą wagę od Final Fantasy oraz są "znacznie ciekawsze niż DF". Szukam alternatywy dla nasion, bo ich obróbka nieco już mnie znudziła, ale chyba przestanę wydziwiać :)
Switched my sulph to AJAX.
  • 2129 / 30 / 0
To ich nie poddawaj obróbce, hehe. Jedzenie zmielonych nasion nie jest wcale takie złe. Nie ma strat jak przy ekstrakcji, a mdłości ( jeżeli umiejętnie dobrało się dawkę) są do zniesienia.
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 2235 / 8 / 0
czy otrzymam LSH dodajac kropli mietowych nie do LSA ekstraktowanego rozp.organicznym i kwasem cytrynowym ale do zwyklego 'ekstraktu wodnego'?
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 83 / / 0
tak
  • 2235 / 8 / 0
yhm. tez nalezy taki roztwor najpierw schlodzic?
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 83 / / 0
od schlodzenia zalezy jak dlugo ten roztwor pozostanie w postaci lsh
  • 2235 / 8 / 0
dobra. ile tych kropelek na powiedzmy ekstrakt z 500 nasion? ciekaw jestem czy dostane wogle ipomomee w ogrodniczym o tej porze roku?
  • 2518 / 28 / 0
Ja poszukasz to znajdziesz. Jednak bawienie się z nasionami z ogrodniczego to czysta loteria. Lepiej zamówić powój z MO. Jadnak jak już chcesz się bawić w eksperymenty sklepowe, to poszukaj wilca firmy Rekwiat - na tych nasionach jeszcze nigdy się nie zawiodłem. Ze sklepowych działają także od Legutko, z tym że są nieco słabsze. Koniecznie musi to być odmiana heavenly blue.
Uwaga! Użytkownik Dzielnicowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2235 / 8 / 0
o zadnym innym jak rekwiat nie myslalem. nie jestem ciemniak jadlem nie raz nie dwa i mg i hbrw nawet 25 nasion. wogle mialem tylko 2 razy cevy po lsa :-p jakis inny organizm. Za to mnostwo euforii krystalizacja percepcji no i maniakalne zachowanie
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu

Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.