Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 950 / 41 / 0
To w takim razie nie zaczynaj od takich miksów (chociażby depresja układu oddechowego), tylko najpierw ewentualnie benzo solo. Niemniej nie radzę, bo to tylko kolejne wjebanie do kolekcji, zabierające więcej niż dające. ;) Tak czy siak najlepsze opio to opio solo!
Co do kolejności, to zależy od efektów, które chcesz uzyskać.
  • 221 / 50 / 0
Benzo solo jesli juz biore, to prawie nie dziala na mnie
Golden brown finer temptress
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brow
n
  • 950 / 41 / 0
Wielu ludzi tak twierdzi, bo spodziewają się nie wiadomo czegopo nich. A benzodiazepiny nie dadzą fajerwerków. (No chyba, że pół paczki klonów dwójek bez tolerki). Działają raczej na zasadzie wyłączenia dystraktorów takich jak lęk czy stres. Wkład benzodiazepin zostaje dopiero 'doceniony' w momencie, w którym nagle ich brakuje po dwóch tygodniach ciągu. Wtedy wszystkie wyciszone 'uprzykrzacze' życia wracają ze zdwojoną siłą.

Natomiast najlepiej zauważyć ich działanie w sytuacjach, w których osobnik zazwyczaj nie czuje się najlepiej, na przykład w towarzystwie, między ludźmi. Będzie można zaobserwować wzmożoną pewność siebie, chęć do rozmowy, ogólnie działanie prospołeczne. ;-)
  • 3239 / 551 / 0
Czy można dostać depresji układu oddechowego przy tym miksie?
Zerowa tolerka powiedzmy, 450mg kody (bo tak dobrze sieka) i 2mg klona.
Czy podzielić tabletke dla pewności?
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 950 / 41 / 0
Zerowa tolerka na obie substancje? Wszystko można. Tym bardziej, że są to depresanty i wbrew pozorom przy takich miksach wcale nie jest o to tak trudno. Nie rozumiem tylko dawek, które podałeś. Jeśli chcesz łykać dwójkę bez tolerki, to kodeinę sobie podaruj, bo zmarnujesz. Jeśli masz tolerkę na kodę, to klona podziel. Ale na ćwiartki. I łyknij jedną ćwiartkę.
  • 781 / 46 / 0
Ja dziś tak mak i jakiś browar. Przed przepłuczką 8mg xanaxa, po najlepszym 8mg clona i muszę powiedzieć że jest całkiem przyzwoicie :gun:
  • 761 / 13 / 0
Jakie benzo pasuje do kody. Chodzi mi o wieczór przed TV + piwka + mj. Myślę nad bromazepamem albo diazepamem...
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 708 / 6 / 0
diazepam wiekszy chill; bromek troche moze na poczatku troche byc euforyzujacy... Bromazepam to jedno z lepszych benzo moim zdaniem; ale diazpam najbardziej relaksujący.

Ja bym mixowal te benzo :d
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 492 / 16 / 25
Chociaz moze Z-Drugs to nie benzo to polecam miks tramadol + zolpidem, daje bardzo fajny powiedzialbym ze wizyjny stan, pseudo speedballowaty. Dosyc unikalny miks, a jak na to zlapie sobie jeszcze buszka z maczany to zalacza sie ultra-chillout ze specyficznymi rozkminami ;-)
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 1329 / 58 / 0
Wczoraj poszło 6mg flubromazepamu (dzień wcześniej 8mg, a że ma długi czas działania to jeszcze trzymał), plus 300mg kodeiny. Dopalone niewielką ilością mj, 1-2 buchy. Działanie miksu bardzo przyjemne, chociaż było motzno sedatywnie. Momentami za zamkniętymi oczami widziałem coś w rodzaju cevów, chociaż były to bardziej losowe scenki czy obrazy, niż złożone wzory jak po sajko. Błogość i rozluźnienie wysokiego stopnia, czyli działanie które lubię. Postanowiłem się przejść, bo nocne spacery z muzyką na słuchawkach, będąc zgrzanym miksem depresantów, to jednak przyjemna sprawa :rolleyes: Wyszło tak, że przypadkiem spytałem o zapalniczkę ludzi, a jednym z nich okazał się karmat z forum. W rezultacie musiałem towarzysko napić się piwa, bo odmawiać nie wypadało a tłumaczenie się naćpaniem depresantami to słaba opcja, ze względu na towarzystwo niećpiące narkotyków. Wcześniejszy miks był miły, bo denat zachowywał trzeźwość umysłu i w miarę normalny wygląd, a luz i grzanie było miło wyczuwalne. Natomiast piwo x2 pogorszyło sprawę, bo zwiększyło zmulenie, zamieszało w bebechach i ostatecznie musiałem se trzy razy zwymiotować dla zdrowotności, o. Niemniej jednak wieczór był przyjemny i pozdrawiam kompana :cool:
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.