Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 117 / / 0
tramal krzyżuje się z innymi opioidami, ale nie z benzo
Uwaga! Użytkownik wikudlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 325 / 3 / 0
Retardy jeść normalnie, czy rozkruszać lub coś podobnego...?
Uwaga! Użytkownik Kleryk Lubi Dzieci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1718 / 9 / 0
Jak chcesz, chyba logiczne?
  • 325 / 3 / 0
Wybacz mój brak logiki po 16mg klona.
Uwaga! Użytkownik Kleryk Lubi Dzieci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
Mam pytanie, mam w domu 1/2 butelki 95ml Tramalu, ile tego zajebać na pierwszy raz? Ile kropel? Od pierwszego razu się wpieprzę?
Uwaga! Użytkownik Juleekk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 576 / 7 / 0
Retardy rozgrysć ile sie da, i tak wchodzą długo ale zawsze cos...
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 486 / / 0
czy minesryna (lek lerivol, nie wiem czy dobrze napisalem skladnik). ma duzy wplyw i czy w ogole go ma na dzialanie tramca? czy tolerancja na kode (3xwiecej musze zjesc niz na poczatku) oznacza, ze tramca tez musze brac 3x wiecej niz osoba bez tolerancji dla tego samego efektu (glupota lekka..) czy depakine chrono 300 (najslabsza na moje stany psychiczne) brana z rana i na wieczor podwyzsza poziom drgawkowy? czy tylko kilka h po zapodaniu jej, czy caly dzien? jak duzo i dlugo trzeba szamac tramadol z benzo lub bez by nabawic sie padaczki po odstawieniu? po jakim czasie tram zaczyna dzialac ? (pytam by wiedziec kiedy doladowac, bo z tego co wiem dokladanie do pieca ma jakis skutek, nie jak
przy kodzie) i czy na poczatku tez bede odczuwal nudnosci jak przy pierwszych *wielu* razach z koda, co za tym idzie, tez najlepiej spozywac na pusty zoladek? PRZEPRASZAM za pisownie i proste pytania, ale trudno cokolwiek tu znalezc lub napisac uzywajac telefonu.
  • 327 / 6 / 0
Juleekk pisze:
Mam pytanie, mam w domu 1/2 butelki 95ml Tramalu, ile tego zajebać na pierwszy raz? Ile kropel? Od pierwszego razu się wpieprzę?
polecam 15 psiknięć to będzie niecałe 200mg, na pierwszy raz jak znalazł przy czym jeżeli to pierwszy raz to na 100% się nie wpieprzysz a na 90% będziesz miał silne nudności ale jak miną będzie już tylko dobrze,

co do mianseryny to nic złego nie grozi w połączeniu z tramem, ja biorę na sam koniec jak chcę trochę pospać, wcześniej nie warto,
tolerancja na kodę nie ma znaczenia w przypadku tramalu
padaczki nie dostajesz po odstawieniu tramalu tylko przy jego przedawkowaniu , mi się nigdy nie zdarzyło
nudności są nieomal pewne dlatego lepiej nie wrzucac dużej ilości na raz, najpierw 1/3 dawki a po około pół godziny resztę i nie powinno byś spawu
  • 6 / / 0
Mi się wydaje, że odpowiednią dawkę, tą dającą porządane samopoczucie można ustalić sobie tylko i wyłącznie metodą kilku prób. Pierwszy raz z każdą substancją jest wielką niewiadomą i głupotą jest wrzucać na dzień dobry większą ilość. Każdy jest inny, jeden poczuje się dobrze już po 200 inny odpłynie dopiero w okolicy 1000, a do 500 niczego nawet nie poczuje. Indywidualna sprawa. Ja zaczęłam od najniższej dawki sugerowanej i obserwowałam swoje reakcje, aż znalazł się ten właściwy dla mnie przedział. Tak więc zawsze na pierwszy raz z czymkolwiek stosuję ten schemat działania.
Uwaga! Użytkownik darkvioletphobia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 187 / 2 / 0
Numan pisze:
nudności są nieomal pewne
Tu się nie zgodzę, nie można tak generalizować. Każdy jest inny i nasilenie nudności bądź w ogóle ich wystąpienie w przypadku osób niećpających żadnych opio może być skrajnie różne.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.