Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
przy kodzie) i czy na poczatku tez bede odczuwal nudnosci jak przy pierwszych *wielu* razach z koda, co za tym idzie, tez najlepiej spozywac na pusty zoladek? PRZEPRASZAM za pisownie i proste pytania, ale trudno cokolwiek tu znalezc lub napisac uzywajac telefonu.
Juleekk pisze:Mam pytanie, mam w domu 1/2 butelki 95ml Tramalu, ile tego zajebać na pierwszy raz? Ile kropel? Od pierwszego razu się wpieprzę?
co do mianseryny to nic złego nie grozi w połączeniu z tramem, ja biorę na sam koniec jak chcę trochę pospać, wcześniej nie warto,
tolerancja na kodę nie ma znaczenia w przypadku tramalu
padaczki nie dostajesz po odstawieniu tramalu tylko przy jego przedawkowaniu , mi się nigdy nie zdarzyło
nudności są nieomal pewne dlatego lepiej nie wrzucac dużej ilości na raz, najpierw 1/3 dawki a po około pół godziny resztę i nie powinno byś spawu
Numan pisze: nudności są nieomal pewne
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.