Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3248 / 3 / 0
Moja największa dawka to 25mg/kg (2250mg + fakt, że dawki się kumulowały oraz dorzuciłem 4 grejpfruty). Jak widać żyję, a trip był niezapomniany i bardzo przypominał pierwszy trip w łóżku, z tym, że była inna tematyka...
  • 138 / / 0
1350 --> 60 kg --> 22,5 3 dni dochodziłem do siebie pamietam tylko wejście i jak sie obudziłem rano , z 3 h jeszcze leżałem zanim wstałem. :-)
  • 210 / 12 / 0
15mg/kmc, jakos to przezylam, i o dziwo, dosc duzo pamietam z tripa
  • 310 / / 0
15mg/km. Mało co pamiętam, ale znajomi mi wszystko opowiedzieli (byli trzeźwi). Za tydzień albo dwa znów to samo ;d
  • 45 / / 0
900 czyli jak na mnie polo to 11mg/kg jesli idzie o jednorazowo. Ciag miałem raz i było to:

1 dzien - 675
2 dzien - 900
3 dzien - 675
4 dzien - 900

Gdybym miał wolny czas w sensie ze nie mam żadnych obowiązków to bym potripowal 2-3 dni nie schodząc na odpoczynek. Bo ciąg który miałem polegał na lądowaniu wieczorem, w dzień tyle co z dnia poprzedniego i znowu wieczorem. Nie powiem ze konkretnie mnie to zmęczyło ale wrażenia nie do opisania.
  • 1291 / 7 / 0
No moja największa dawka była podzielona na 2 łykanka. 1 było o ok 20, 675 mg DXM, czyli u mnie ok. 9.5 mg na kg, kolejna dawka była o ok. 6 rano, znowu tyle samo. Co najgorsze, ten dzień 2, był tym najcieplejszym w wakacje, tak więc było bardzo ciężko. Na szczęście mały staw kolegi i kąpiel w nim, trochę mnie ocuciła.
  • 600 / 1 / 0
u mnie słabo w porównaniu z wami, 900 mg na ok. 64 kg. xd
Where's your will to be weird?
  • 32 / / 0
ja tam tylko osiągnołem 12 mg/kg + tolerka ale lekka :D ale i tak jestem zadowolony :D
  • 408 / 3 / 0
Przejrzałem cały wątek i z moim ciut ponad 25mg/kg mam jakieś 6-9 miejsce (3 osoby zjadły więcej, ale nie podały wagi). Tolerka niemal zerowa, zjedzone w pośpiechu. Najciekawsze est to, że do tej pory dużo (wszystko?) z tego pamiętam, właściwie to pamiętam jeden cały wątek, który mógł być jedynym, bo zaczął się na początku tripa, a skończył na końcu.

A największy ciąg, to 293 tabletki w tydzień. Tyle właśnie przywiozłem sobie z Polski i miało mi starczyć na kilka miesięcy. Poszło też wtedy 500mg kody, ze dwie zolki do mixu z DXM, duuużo lecytyny również do DXM, w ostatni dzień trochę alko, a po dniu przerwy bodajże 300mg Tramalu na próbę i następnego dnia chyba 1350mg w dwóch ratach. trampek nie porobił, więc musiałem akurat kończyć/zaczynać Doxepin... albo i Anafranil. (A propos jak ktoś lubi zjazd po DXM, to polecam anafranka.) Ni huja nie żałuję, bo po tym ciągu dotarło do mnie, że pora się ogarnąć. Tego pierwszego też nie żałuję, bo nic ciekawszego mnie w życiu nie spotkało, może poza pierwszym razem z DXM.

Się rozpisałem, ale przynajmniej dragi mi nie zjebały pamięci długotrwałej ;]
  • 195 / 1 / 0
107 pigułek Acodinu = 1605mg? chyba. Przy wadzę wtedy 80-82kg. W ciągu dexowym w którym codziennie przez kilka tygodni spożywałem minimum 450mg DXM, a średnia tygodniowa wychodziła około 650-800mg na dobę. Bania wtedy zryta i nie polecam ciągów na Acodinie dłuższych niż tydzień. Problemy z wzrokiem występują u mnie w dawkach powyżej 900mg. Nie mogę nic przeczytać. Faza która mnie przerosła to jednak było to 900mg DXM i 1,5g benzydaminy na pusty żołądek. Polecam jedynie osobom które dexa jedli ponad 20-30 razy. Z dawką 1605mg to było plateu sigma. Chodziłem po tym po mieście ale wykrzywiony jakbym miał na jednym barku odważnik 15 kg a na drugim nic. Mało co na oczy widziałem ale po Lublinie bujałem z ziomkami.
Uwaga! Użytkownik Emancypowany jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.