Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
1 dzien - 675
2 dzien - 900
3 dzien - 675
4 dzien - 900
Gdybym miał wolny czas w sensie ze nie mam żadnych obowiązków to bym potripowal 2-3 dni nie schodząc na odpoczynek. Bo ciąg który miałem polegał na lądowaniu wieczorem, w dzień tyle co z dnia poprzedniego i znowu wieczorem. Nie powiem ze konkretnie mnie to zmęczyło ale wrażenia nie do opisania.
A największy ciąg, to 293 tabletki w tydzień. Tyle właśnie przywiozłem sobie z Polski i miało mi starczyć na kilka miesięcy. Poszło też wtedy 500mg kody, ze dwie zolki do mixu z DXM, duuużo lecytyny również do DXM, w ostatni dzień trochę alko, a po dniu przerwy bodajże 300mg Tramalu na próbę i następnego dnia chyba 1350mg w dwóch ratach. trampek nie porobił, więc musiałem akurat kończyć/zaczynać Doxepin... albo i Anafranil. (A propos jak ktoś lubi zjazd po DXM, to polecam anafranka.) Ni huja nie żałuję, bo po tym ciągu dotarło do mnie, że pora się ogarnąć. Tego pierwszego też nie żałuję, bo nic ciekawszego mnie w życiu nie spotkało, może poza pierwszym razem z DXM.
Się rozpisałem, ale przynajmniej dragi mi nie zjebały pamięci długotrwałej ;]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.