Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
1 dzien - 675
2 dzien - 900
3 dzien - 675
4 dzien - 900
Gdybym miał wolny czas w sensie ze nie mam żadnych obowiązków to bym potripowal 2-3 dni nie schodząc na odpoczynek. Bo ciąg który miałem polegał na lądowaniu wieczorem, w dzień tyle co z dnia poprzedniego i znowu wieczorem. Nie powiem ze konkretnie mnie to zmęczyło ale wrażenia nie do opisania.
A największy ciąg, to 293 tabletki w tydzień. Tyle właśnie przywiozłem sobie z Polski i miało mi starczyć na kilka miesięcy. Poszło też wtedy 500mg kody, ze dwie zolki do mixu z DXM, duuużo lecytyny również do DXM, w ostatni dzień trochę alko, a po dniu przerwy bodajże 300mg Tramalu na próbę i następnego dnia chyba 1350mg w dwóch ratach. trampek nie porobił, więc musiałem akurat kończyć/zaczynać Doxepin... albo i Anafranil. (A propos jak ktoś lubi zjazd po DXM, to polecam anafranka.) Ni huja nie żałuję, bo po tym ciągu dotarło do mnie, że pora się ogarnąć. Tego pierwszego też nie żałuję, bo nic ciekawszego mnie w życiu nie spotkało, może poza pierwszym razem z DXM.
Się rozpisałem, ale przynajmniej dragi mi nie zjebały pamięci długotrwałej ;]
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.