NAPRAWDE NIE BIERZCIE TEGO GÓWNA NAWET LEKARZE KTÓRZY PRZYPISUJĄ HALOWPIERDOL DODAJĄ DO RECEPTY AKINETON
Ale jak przebiegał twój tok myślenia, że doszedłeś do wniosku, że to pomoże na zespół niespokojnych nóg? Zapytałeś kogoś o radę? Czytałeś coś w necie o tym leku? Może chociaż ulotkę? Oczywiście współczuję że cię tak powyginało, sam długo brałem to gówno i strasznie się męczyłem.
NA PRZYSZŁOŚĆ RESTONUM
Mam pytanie po jakim czasie haloperidol depot działa w pełni?
Moim skromnym zdaniem ta substancja normalnym ludziom tylko pierdoli leb. Ja dostawalem chyba na zasadzie ze glupio byc w szpitalu I nie dostawac lekow. Dzialanie doustnych kropelek wcale nie wyczuwalne. Babka chciala mi dawac strzaly ale zdecydowanie odmowilem. Bardzo dobrze z reszta bo bym chodzil jak bezmyslna zjawa. Zastosowalem wlasna terapie I na 7 dni pobytu - 5 dni pilismy wodke I piwo. Po wszystkim zauwazylem u siebie zaburzenia pracy mozgu (nagle krotkie rozkojarzenia, wstep do wkrecania sobie bajek). Na szczescie minelo ale ogolnie widze to tak, ze dluzsze przyjmowanie tego przeze mnie by mi wyindukowalo jak na ironie jakas chorobe.
Halo i.M 50 mg co 10dni
Testowali na mnie whuj kombinacji leków i lipa w końcu ostatecznosc haloperidol i dopiero to pomogło
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.