Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Zablokowany
  • 377 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
ja na takie dylematy zawsze biorę klona, potem następnego i kończy sie na tym ze zjadam wszystko na raz :D
baclofenu nigdy nie jadłem to ci nie doradzę, jedyne co mi na myśl przychodzi odnośnie tego specyfiku to to żebyś z nim uważał
relanium w sumie tez nie...
to ile czego wrzucić zależy od twojej tolerki i to ty powinieneś najlepiej wiedzieć jakie dawki wrzucać,
ja bym ci tylko radził żeby wypić kodę jak już wszystko inne dobrze wejdzie bo ona działa najkrócej,

pozdro, miłej zabawy

[Miks rolek , kody i tramalu]
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / 6 / 0
Aha czyli najlepiej wziać 5 mg relanium , 1 tabl. baclo tego mocniejszego i potem 300 mg tramalu?
Alkohol chyba juz w tym wypadku nie jest wskazany( czy może wzmocni fazę) ? Ciekawi mnie czy relanium wzmacnia tramal , czy lepszy ten baclofen i czy oplaca sie wogole laczyć baclo z relanium do tramalu? Mam nadzieje że ktoś zna na to odpowiedz. Byłbym wdzięczny.
A najlepiej gdybyście zaproponowali jakiś dobry mix ( mając do dyspozycji trama, rolki , baclofen i ew. alko) .
Wiem że nudzę ale nie wiem juz co robić :(
Pozdro for all!

[Miks rolek , kody i tramalu]
Uwaga! Użytkownik kiszka123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / 6 / 0
Witam , jak możecie stwórzcie jakiś dobry mix mając do dyspozycji: Tramal ( 300 mg- 350 mg) Rolki ( 5 - 15 mg) , baclo ( 1 do 2 tabletek tych mocniejszych) i ewentualnie alko ( jesli nie zepsuje zabawy) . :)
Z góry dzięki, ponieważ nie mam koncepcji jak to wszystko polaczyć żeby czegoś nie zmarnować ( w sensie czy jakas z wymienionych substancji czasem nie oslabia tripa i żeby się nie zmarnowała i została na zaś :)
Pozdro!

[Tramal , relanium , baclo i alko]
Uwaga! Użytkownik kiszka123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
[quote="kiszka123"]
Witam , jak możecie stwórzcie jakiś dobry mix mając do dyspozycji]

kiszka123 wyobraz sobie, że każdy użtkownik tego forum przed nacpaniem sie zaklada nowy temat z pytaniem czy bedzie miał dobrą faze

no weź sie nie ośmieszaj, a jeśli nie potrafisz na tym forum znaleźć info jak sie naćpać się tramalem czy rolką (które to polega na połknięciu kilku tabletek owegoż specyfiku) to
zaraz nie ty sie po prostu jarasz i lansujesz posiadaniem kilku tabletek aptecznego gówienka :/

i w ogole skad kurwa mozemy wiedziec czy ci bedzie po miksie: tramal, balco, rolki, alko) zajebiście czy chujowo, czy sie porzygasz czy nie, no skąd kurwa ma to ktoś wiedziec??

Ostatnio zmieniony 20 maja 2008 przez ksionc, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 4 / 0
Ja pierdole ty to masz problemy. Masz szczeście że trafiłeś na forumowego dalajlame(czyt. mnie).
Po pierwsze, bierz tyle ile ty uważasz za słuszne powinieneś znac swoja tolerancje. Jak nic z tego jeszcze nie brales to odpuść sobie mix i spróbuj wszystkiego osobno. Jak wiesz o co kaman to najpierw wez tramal, jak zacznie się wkręcać to dorzuc roolki. Możesz troche dopić ale raczej mniej niż więcej. Baclofen olej, zostaw czempionowi. I co takie to trudne?

Prawda, której nikt nie chce nawet za darmo.

Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
  • 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
Jest bardzo niebezpieczny.

Przepraszam cie Recoba ze moglem cie narazic na niebezpieczenstwo.

[Benzo + Tramal + Amfetamina]
Ostatnio zmieniony 05 lipca 2008 przez Hanka, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1217 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Psychopath »
a probował ktoś brać najpierw kode, a potem DXM? powinno to niezle wzmocnic DXM, skoro kodeina blokuje enzym przez ktory jest metabolizowany DXM
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 165 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Norman »
wg mnie ladowanie przed koda DXM w ilosci wiekszej niz hmmm 150 mg mija sie z celem, bo znaczaco wkreca faze. Jest zdecydowanie bardziej zamulona, i owszem- silniejsza, ale inna. Nazwalbym ja brudna ;) Poza tym koda po dexie trzyma dluzej. Ja, przy sporej tolerce na DXM, przed koda wrzucalem jesli juz okolo 100 mg dexa, wtedy jest ok. Bez sensu marnowac kode.
Co do kody po DXM- tez dziala zdecydowanie mocniej. Przy 450 mg, ale przy mniejszych dawkach pewnie tez [nei wiem, nei probowalem;p] czuc juz nawet 150 mg kody [przynajmniej otrzymanej z antka], 300 mg robi konkretnie, a przy 450 mozna sie wystraszyc hehe ;)
  • 49 / 1 / 0
To powiedzcie mi lepiej co sądzicie o zapodaniu opium i metkata z jednej pompki? Będzie bolało? Czy będzie fajnie?

[Depresanty - Miksy]
Żyję szybko, umrę młodo.
Moje życie - moja własność.
  • 23 / / 0
Tak kurwa... Oczywiście! Bardzo, tak bardzo że sie kurwa bardziej bardzo nie da. :/

Ludzie: stymulanty + depresanty = fe fe!

Tu Ci np. jebnie serduszko. Fajnie nie?

Zapierdol 10mg clonazepamu, dorzuć 1g tramalu i jeszcze wciągnij połówkę fety...
Zagwarantowana jazda! Nieziemska i bezpieczna.

Oczywiście że to nie bezpieczny mix, owszem nie raz ludzie biorą ale to jest duże ryzyko.
Niezmiernie mnie wkurwiają tacy ludzie jak Hanka, powie a nie wie jak to jest.
Niekoniecznie się coś stanie ale może, co innego jak miksujesz sobie klony z tramalem bądź fete z mdma. Czy kurwa cokolwiek co się ze sobą "zgadza".

Chuj w dupe temu co sprzyja dzielnicowego, elo i joł.

[Benzo + Tramal + Amfetamina]
Uwaga! Użytkownik Latawiec jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.