Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
ODPOWIEDZ
  • 103 / / 0
Nieprzeczytany post autor: k0lek »
johnson

W pierwszej lub drugiej połowie października :-)
Uwaga! Użytkownik k0lek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Cluuber »
yyy... (sadzonki out) Jak dużego zrobić box-a na 12 sadzonek i lampe HPS 250 ? ? ?
Ile godzin na dobe ma być włączona lampa ? ? ? Jaką temperature należy utrzymać w boxie ? ? ?
  • 122 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pryk-u »
zrób tak duzego boxa , zeby ci sie zmiesciło te 12 sadzonek , naświetlaj jak najdłużej najlepiej 24h hociaż mozesz nawet 18 , wkazdym razie nie shodź poniżej 14h . Temperature to mysle ze 30 stopni bedzie optymalnie, zreszta bedziesz widzial jak sie roślinki zahowują. Przed outem mysle ze takie parametry wystarczą.

ps: masz pożyczyć jeszcze jednego takiego hps-ka, tez bym sobie doswietlil roslinki przed outem.pozdro
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Cluuber »
yyy... wiesz ja go nabyłem na allegro myśle ze tanio bo jak patrzałem w sklepie to kosztowała ponad 400,00zł ten sam model kiedy ja kupiłem za 160,00zł nom i nowy, więc mam tylko jedną lampke, dzięki za oświecenie
  • 1 / / 0
leonardzie spójrz okiem znawcy na te ziarena i powiedz co sądzisz http://allegro.pl/show_item.php?item=180286077
  • 86 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: k00n »
Chciałbym kupić nasionka Early Passion z salvia.com.pl ale nie wiem czy już nie za późno. Kiedy powinienem tą odmianę wsadzić do ziemi aby uzyskać najlepszy efekt i po ilu miesiącach może być gotowa do zbiorów?
Uwaga! Użytkownik k00n nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
@k00n:
Widziałeś fotorelacje passion#1 z salvia? Z tego co pamiętam to kolesie wysadzili gdzieś w połowie maja.
A tu masz jeszcze Early.
I'm broken.
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
Każdą odmianę wysadzamy tak samo, to zależy od temperatur. Myślę, że koniec września, początek października będzie dobra do ścięcia.
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 86 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: k00n »
Niezbyt wiem gdzie mogę o to zapytać, więc pytam w tym miejscu, jeśli zbłądziłem to sorry xP
Mianowicie - wiecie może dlaczego koleś z www.salvia.com.pl nie odpowiada na maile? Pisze do niego od jakiegoś czasu i nic. Maile wysyłałem na salwiadivinorum@hotpop.com salvia_divinorum@fastmail.fm i salvia_divinorum@fastmail.us .
Uwaga! Użytkownik k00n nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Flatron »
p
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2007 przez Flatron, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Flatron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.