Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Czy warto było brać amfetaminę?
Tak
312
42%
Nie
245
33%
Nigdy nie brałem
194
26%

Liczba głosów: 751

ODPOWIEDZ
  • 1519 / 20 / 0
Ankieta tylko i wyłącznie dla ludzi, którzy brali amfetaminę przez dwa lata lub brali przez krótszy okres czasu i przestali
Wtf? Skoro to jest ankieta tylko dla tych którzy brali to po co odpowiedź "nigdy nie brałem" ?
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 5 / / 0
Na poczatku jest fajnie przygoda nowa, że myślę sobię przeżyję ten zjazd i walne sobie znowu co sie stanie. wkońcu jak zaczniesz sobie mówić dość to i tak bedzie wąchanie. Poprostu to jest magia fety. Najgorsze jest jak się czuje własne organy ;) Ciężko poprostu rzucić to już na stałe tak o ,że ,,Od teraz nigdy nie walne" . Szczególnie na zjazdach są takie rozkminy: A zaczne ,życie na trzeźwo sobie , mam dość tych całych pier******** narkotyków. A po zwale jazda dalej. I tak to wygląda ;) ,,Przestałem brać" bo są czasem wpadki w małych ilościach. Czułem w pewnej bombie ,że jestem blisko nieba i na zjeździe myślałem tylko ,że jak dam rade przeżyć zjazd to nigdy więcej. Apropo dorzuciłem wtedy dropsa. Co było błędem. :finger:
Patrzenie na świat przez pryzmat narkotyków...
  • 981 / 6 / 0
PO WIEM WAM TAK ZNAM LUDZI KTÓRZY JEDZĄ SPEEDA PO 20 PRZEZ LAT PRZESZłO I W ŻYCIU BYŚCIE NIE POMYŚLELI ZE TO NARKOMANI.
  • 110 / 1 / 0
A jakbyś ich nazwała ?
Dokładnie tak jak ktoś napisał wcześniej , opcję Tak wybierają osoby które mało w życiu jeszcze doświadczyły i zjadły białka.
Przez białko mam wyroki , rozpierdol w bani do dzisiaj , nie wale już tak często i mówie sobie ,żę nie wale ale jak ktoś sie zapyta to wale jak głupi :D
Plusów żadnych nie widzę , są tylko takie które widziałem jak byłem naszurany ,że zajebiście i ok ale huja prawda .
Jeżeli ktoś sam się nie przekona na własnej skórze i nie popłynie z tym tematem to będzie walił aż to się stanie .
Nie znam osoby która powiedziała by ,że walenie ma jakies plusy , nawet najstarsi narkomani mówią ,że to syf .
Uwaga! Użytkownik Roger_Lmz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 204 / 0
Plusy? zajebiste akcje , nieprzespane noce, absurdalne rozmowy w gronie przećpańców
minusy , konflikty z prawem , z czasem powszednieje co jest przejebane bo uzależnia
psychicznie, bardzo mocno. a i kosztuje troche, a na rynku jakościowo słabo
I don't do drugs. I am drugs.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...