Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
Alkoholizm to powolanie!
gokiburi pisze: Moj kolega mial sloja z budixem w tornistrze (5 klasa podstawowki) do tego wkrecony waz od odkurzacza i sobie pociagal zachy na obowiazkowych wtedy lekcjach jezyka rosyjskiego :) Salwador Dali sie nie umywa do czegos takiego.
zaqzax pisze: (przyklejam to i tutaj)
a powiedzcie mi jak to było z tym Butaprenem, czy to prawde ze w dzisiejszych
czasach juz nie sprzedaja tego co tak klepał i chyba wycofano w okolicy konca lat 90' ?
teraz to jest robione na acetonie i podobno smakowo jest takie ze ledwo da sie to wdychac,
jest nieprzyjemne w smaku i beznadziejne w działaniu, pamietam rok 95' i gosci ktorzy to
"kirali" mieli po tym kosmiczne fazy, sam kilkanascie razy probowalem tego gowna i rzeczywiscie
jazdy byly ostre, ostatnio 7 lat temu jednorazowo to sprobowalem i odrazu wyrzucilem,
bo odrazu widac ze to nie to...
to miało działanie nie duzo gorsze niz heroina + cos czego nie da sie okreslic,
cos miedzy psychodelikiem a depresantem - taka magia innego swiata... (cos niepoznanego).
moze jest ktos wtajemniczony w tym temacie i jest w stanie mi powiedziec
czy istnieja jeszcze tak mocne kleje czy rzeczywiscie nie ma juz tego co bylo kiedys ?
O owym micie nie słyszałem, nie wiem czy dawny klej był mocniejszy od obecnego, a jeśli tak to musiał być niesamowitej mocy bo z ręką na sercu mogę cie zapewnić ze obecny kleik wali w łeb potężnie, a jeśli chodzi o twoją ostatnią faze która wydała ci sie czymś innym to powiem tylko tyle ze klej daje na prawde przeróżne fazy , moja rada :kup klej w słoiku ( najlepiej z napisem PROFIPREM czy coś w tym stylu) ten zawsze dawał mi wspaniałe fazy których nie da się opisać. odradzam klej w żółto czarnej tubie- tego nie idzie wdychać.
O kleju mógłbym wiele pisać, ale pytanie czy jest tu ktoś kto jak ja zachwyca się jego działaniem.?????
A i chciałbym złamać mit ze klej sprowadza na dno, ryje łeb ze nauka staje się niebywale trudna
mam za sobą na prawde długą przeszłość z klejem i stosuje go do dziś z tym że teraz rzadko, ostatnio jakoś w czerwcu a z nauką radze sobie normalnie, obecnie studiuje na dawnej PS i nie odczuwam skutków kiry.
poprostu do wszystkiego podchodzmy z głową.
psychodelikus pisze:
A i chciałbym złamać mit ze klej sprowadza na dno, ryje łeb ze nauka staje się niebywale trudna
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Szkodliwość szkodliwością, ale nie musi ona spowodować wymienionych minusow.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Bo nie umieją kirać i boją się i swój mózg.
Są tacy że już od 1 kirania mogą umrzeć a są tacy że mogą całe lata.
Kiranie jebie czache i to porządnie ale tripy są the best.
Polecam Butan.
I podtlenek azotu.
Najrealniejsze deformacje rzeczywistości, filmy hd super quality i nie ryje jak klej.
Nie tykam kleju, zresztą teraz wszystkie butapreny mają inny skład, to już nie to samo co dawniej.
Słońce, jezioro, ich trzech, ale nas czworo...
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.