Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
Alkoholizm to powolanie!
gokiburi pisze: Moj kolega mial sloja z budixem w tornistrze (5 klasa podstawowki) do tego wkrecony waz od odkurzacza i sobie pociagal zachy na obowiazkowych wtedy lekcjach jezyka rosyjskiego :) Salwador Dali sie nie umywa do czegos takiego.
zaqzax pisze: (przyklejam to i tutaj)
a powiedzcie mi jak to było z tym Butaprenem, czy to prawde ze w dzisiejszych
czasach juz nie sprzedaja tego co tak klepał i chyba wycofano w okolicy konca lat 90' ?
teraz to jest robione na acetonie i podobno smakowo jest takie ze ledwo da sie to wdychac,
jest nieprzyjemne w smaku i beznadziejne w działaniu, pamietam rok 95' i gosci ktorzy to
"kirali" mieli po tym kosmiczne fazy, sam kilkanascie razy probowalem tego gowna i rzeczywiscie
jazdy byly ostre, ostatnio 7 lat temu jednorazowo to sprobowalem i odrazu wyrzucilem,
bo odrazu widac ze to nie to...
to miało działanie nie duzo gorsze niz heroina + cos czego nie da sie okreslic,
cos miedzy psychodelikiem a depresantem - taka magia innego swiata... (cos niepoznanego).
moze jest ktos wtajemniczony w tym temacie i jest w stanie mi powiedziec
czy istnieja jeszcze tak mocne kleje czy rzeczywiscie nie ma juz tego co bylo kiedys ?
O owym micie nie słyszałem, nie wiem czy dawny klej był mocniejszy od obecnego, a jeśli tak to musiał być niesamowitej mocy bo z ręką na sercu mogę cie zapewnić ze obecny kleik wali w łeb potężnie, a jeśli chodzi o twoją ostatnią faze która wydała ci sie czymś innym to powiem tylko tyle ze klej daje na prawde przeróżne fazy , moja rada :kup klej w słoiku ( najlepiej z napisem PROFIPREM czy coś w tym stylu) ten zawsze dawał mi wspaniałe fazy których nie da się opisać. odradzam klej w żółto czarnej tubie- tego nie idzie wdychać.
O kleju mógłbym wiele pisać, ale pytanie czy jest tu ktoś kto jak ja zachwyca się jego działaniem.?????
A i chciałbym złamać mit ze klej sprowadza na dno, ryje łeb ze nauka staje się niebywale trudna
mam za sobą na prawde długą przeszłość z klejem i stosuje go do dziś z tym że teraz rzadko, ostatnio jakoś w czerwcu a z nauką radze sobie normalnie, obecnie studiuje na dawnej PS i nie odczuwam skutków kiry.
poprostu do wszystkiego podchodzmy z głową.
psychodelikus pisze:
A i chciałbym złamać mit ze klej sprowadza na dno, ryje łeb ze nauka staje się niebywale trudna
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Szkodliwość szkodliwością, ale nie musi ona spowodować wymienionych minusow.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Bo nie umieją kirać i boją się i swój mózg.
Są tacy że już od 1 kirania mogą umrzeć a są tacy że mogą całe lata.
Kiranie jebie czache i to porządnie ale tripy są the best.
Polecam Butan.
I podtlenek azotu.
Najrealniejsze deformacje rzeczywistości, filmy hd super quality i nie ryje jak klej.
Nie tykam kleju, zresztą teraz wszystkie butapreny mają inny skład, to już nie to samo co dawniej.
Słońce, jezioro, ich trzech, ale nas czworo...
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.