Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Staram się trzymać 3x5mg ale dalej mam badtripa. Niby nie ma tragedii ale psychicznie czuje się nie do życia, nie wiem ile to jeszcze potrwa
I czy ucinać dawkę jak najszybciej czy przeciągać to 15mg aż nie poczuje się okej.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
jeśli miałem siedzieć na dawce 2 tyg. a po 10 dniach wziąłbym więcej, to od nowa liczyłbym ten okres 2 tygodni.
Trochę strach będzie jak się skończy.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
@pomasujplecki
Ja was doskonale rozumiem. Też u mnie krzyżówka. Nie piłem rok czasu nic. Benzo nie brałem nic przez 1-2 miesiące. Wcześniej diazepam 2 lata 5-10 mg doba. Dziś mam urodziny.. doła mam od jakiegoś miesiąca i depresję która mnie miażdży... Dziś stanąłem pod takim murem.. co zajebać aby się poczuć "normalnie" w końcu.. miałem wybór : alkohol, benzo, thiocodin, zioło... wybrałem browary szt. 4 - zabrzmi to głupio i źle ale teraz się czuje wspaniale.. jestem sobą. Ale jakbym tak się cofnął w czasie niedaleko.. to wiem na swoim przykładzie że można nie brać nic i jakoś funkcjonować.. kiedyś 3 lata bez żadnych benzo, alko, mj i innych. A chwile słabości myślę że każdy z nas ma. Życie na trzeźwo jest bardzo skomplikowane i trudne jeżeli kiedyś się brało to i owo w dużych ilościach. Rozumiem was doskonale. Lekarze są bezradni.. co oni mogą wiedzieć skoro nigdy nie brali tego co my, nie mają pojęcia o naszym samopoczuciu.. odczuciach.. tylko książek się naczytali, nic na własnym przykładzie, wiedzy zero. Trzeba się w coś wjebać aby to zrozumieć i tyle.
Pozdrawiam Was !
Ogólnie ostatnio diazepam poszedł w górę. U mnie Relanium 5 mg - 18 zł, Relanium 2 mg - 13 zł, Neorelium 5 mg (dostępny w prawie każdej aptece), zawsze proszę o ten zamiennik jak coś - 13 zł. Można kupić jeszcze taniej.. wystarczy kupić przez stronę internetową apteki i odebrać osobiście.
Tak zrobię. Jutro będę próbował na 2x5. Dziś przez pomyłkę rano wziąłem 10mg zamiast 5. Na pregbe bym wszedł tylko coś z jelitami mam(nie rak) a Pregba daje po jelitach (nie wiem czy to dobry pomysł ) mam jeszcze stabilizatory , ale Jebia wątrobę. Narazie włączyła się egzystjonalna chujnia. Narazie spróbuję ustawić się na rolkach 5-0-5 i poczekam na wizytę u doktorów. Narazie pełna Abstynencja, zioła też nie dotykam.(poszło w kibel z 1,5g) Najchętniej to bym kroplówkę sobie zamówił do domu tylko to duży koszt także zostaje mi dojście do siebie przy pomocy czasu. Może ktoś coś o tej Pregabaline ? Warto ? W Świeciu się sypią jak cukierki z choinki.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).