Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 120 / 31 / 0
Nic nie poradzisz, jak masz sztukę jarania i miewasz ciśnienia.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 36 / / 0
@IGotHigh909 Sam w Bulldogu nie byłem, ale większość osób zawsze mówiła że przereklamowany. Ja dobre wspomnienia mam z coffikami z Venray, zazwyczaj bardzo dobry sorcik mieli.
  • 3141 / 875 / 5
Ja tylko raz w chujowym kofie byłem, nawet nie pamiętam nazwy.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 4291 / 698 / 2117
13 lutego 2023IWILLDIE pisze:
@IGotHigh909 Sam w Bulldogu nie byłem, ale większość osób zawsze mówiła że przereklamowany. Ja dobre wspomnienia mam z coffikami z Venray, zazwyczaj bardzo dobry sorcik mieli.
Wiesz, to nie jest jakiś klasyk, który trzeba odwiedzić. Na pewno jest mocno przehajpowany względem innych w mniejszych miejscowościach. Ale warto takie smaczki i klasyki odwiedzać. Ilość wlep w kiblu robi wrażenie. Z całego świata. Super miejsce.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1452 / 516 / 0
Próbowaliście tych topów ujebanych haszem co sprzedają w kofikach? Podobno kocur, ale wołają po 22+ euro za gram. Za tyle to mam gram haszu, gram zioła i jeszcze zostaje na nienajgorsze wino. Myślę czy kupić ale jak znowu przepłacę za rozpierdol który nigdy nie nadchodzi, to chyba walić to.
  • 2535 / 594 / 0
No to kup osobno ziolo i hasz i sobie zmieszaj.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 479 / 72 / 0
Słyszeliście o dodawaniu terpenów do towaru, by zmienić profil jego działania? Wyczytałem na wykopie, że koleś kupił butelkę z terpenami, polał to na papier i wsadził ten papier do słoika z marihuana. Po 24 h towar zmienił działanie. Według jego opisu zmienił Aurorę 20, która jest indica na sative poprzez dodanie jakiego cytrusowego terpenu. Jest coś takiego w ogóle możliwe?
  • 605 / 156 / 0
Jest to możliwe, bo terpeny też mają jakieś tam działanie psychoaktywne. Czy sposób tego kolesia rzeczywiście działa i się opłaca? Chuj wie, generalnie jak chce się innego profilu działania, to się bierze inną odmianę 😄
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 4291 / 698 / 2117
15 lutego 2023TymekDymek pisze:
Próbowaliście tych topów ujebanych haszem co sprzedają w kofikach? Podobno kocur, ale wołają po 22+ euro za gram. Za tyle to mam gram haszu, gram zioła i jeszcze zostaje na nienajgorsze wino. Myślę czy kupić ale jak znowu przepłacę za rozpierdol który nigdy nie nadchodzi, to chyba walić to.
Które miasto w Holce takie ceny? To też zależne, czasem widywałem nawet po 19-20.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1874 / 304 / 0
Czytałem dzisiaj jakiś art w necie o metodach podbijania fazy po mj. Oprócz znanego mango (na moje lipa próbowałem wielokrotnie i było tak samo) podobno działanie bardzo wzmacniają kannabinoidy zawarte w czekoladzie gorzkiej. Ktoś próbował? Albo na kogoś zadziałało wyraźnie mango albo inna metoda? I nie chodzi mi o inne dragi/alko
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.